Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek még próbálkozak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anghun kérdése:

Szerintetek még próbálkozak még vagy hagyam? ( többi lent)

Figyelt kérdés
Olyan kérdésem van már legyürtem nagyából a nőktől való félelmem és már egész sok nöi barátom van csak sajnos mire egy női barátom fele el szánám magam hogy kezdeményezek addigra valakivel összejön és én hopon maradok lassan jönnek az éretségi vizsgák és utána soproni fa ipari egyetemre akkarok menni és innen elég meszire van és hogy erre a kis időre hagyam abba a párkeresét vagy próbálkozak még? Meg érné-e a próbákat vagy majd ott próbálkozak?21F

2017. febr. 14. 15:40
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd! Ha egyetemre akarsz menni, akkor addig tanuld meg a helyesírást!
2017. febr. 14. 15:48
 2/4 anonim ***** válasza:

most ha jól értem azt akarod, hogy egy rakás anoním ismeretlen ember döntsöd helyetted egy dologról, amit amúgy magad is megtudsz hozni, sőt ha elmélyedsz magadba már tudod, de te inkább fogod magad kiírod ide ezt gykra, aztán várod a csodát vagy nem tudom, gondolom azt hiszed majd rádír valaki jajj te szégény gyere rám, de ki tudja...

Azt tanácsolom, hogy mélyedj el magadba oszt kérdezzed meg mit akarsz az élettől, ha meg rájötték akkor meg ne itt kérdezgess hanem tegyél érte, mert nem fog eléd kerülni magától.

2017. febr. 14. 15:52
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem a csodára várok csak hogy itt próbálkozzak és ha össze jöne a távolság miatt nem-e lene utána gond hogy egymástól mesze vagyunk erre akartam ki lyukadni így meg érné-e a dolog vagy nem?
2017. febr. 14. 16:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Ne probalkozz. :)
2017. febr. 14. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!