Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az elsö csók. Hagyam kellene kezdödjön stb?
Figyelt kérdés
Már mindjárt három hete járunk és én sosem csokoloztam még szájrapuszit se adtam! Ö csokolozot!
Egy suliba járunk s én is szégyeled vele beszélgetni ha látnak! Nagyon várom az elsö csokot!
Hogyan kezdjem mikor hol hogyan... ???
Segítsetek rajtam!
2016. ápr. 11. 19:58
2/3 anonim válasza:
Próbáltam értelmezni mit akarsz kifejezni. (Helyesírásod és fogalmazásod is gyászos.)
De amúgy elég gyerekes vagy, ha szégyelled ha együtt látnak titeket akkor nem csók kell. Hanem szakítás. Majd akkor járj valakivel, és akkor csókolózz, mikor megérted azt hogy akivel akarod azt felvállalod, szereted, és büszke vagy rá!
3/3 greenko22 válasza:
fog be a szemét, és kapd be a száját, de ne úgy mint a f#szt, hanem mint a bombát! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!