Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szeintetek a gamer lányok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeintetek a gamer lányok milyenek?

Figyelt kérdés
Nemrég eset le hogy nekem igazána gamer lányok jönnek be.aranyosak cuki meg minden csak nem tudom hogy 19 évesen jó e ez hogy nekem olyan lányok tetszenek.

2017. febr. 11. 07:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
9%
Mi az hogy gamer lány? Mind ugyanúgy néz ki és a személyiségük is teljesen egyforma, klónok?
2017. febr. 11. 07:30
 2/13 anonim válasza:
32%

Akik videojáték szerűket pl. Minecraft játszanak a gépükön és ezt a netre teszik fel. Pl. Anett&Ancsa imádoooooom ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

2017. febr. 11. 07:41
 3/13 A kérdező kommentje:
Nekem barátnőbe kellene egy
2017. febr. 11. 08:10
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Az első arra gondolt, hogy mindenki más, így minden gamer lány más, szóval nem tetszik neki az általánosítás.

Annyi a közös bennük, hogy játszanak. Lehetnek attól még depressziósok, folyton vidámak, lusták, örökmozgók, régiesek, divatosak, visszafogottak, nagyszájúak, liberálisak, jobboldaliak, ostobák, okosak, gyengék, kitartóak, szívtelenek, szeretettel teliek...

De válaszolok a kérdésre: semmi baj sincs azzal, ha a játékos kedvet plusz pontnak tartod egy lánynál, akármennyi a korod.

2017. febr. 11. 08:11
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

mindegyik más :D nem mind cuki és aranyos...:)

Többségük tulajdonképpen átlagos lányok akik szeretnek játszani.

2017. febr. 11. 08:14
 6/13 A kérdező kommentje:
19 vagyok
2017. febr. 11. 08:15
 7/13 A kérdező kommentje:
Hol tudok ilyen lányokkal ismerkedni?
2017. febr. 11. 08:19
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 2 nagyon szép gamer lány barátom van. Nagyon csinosak és nagyon eléggé jól tolják. Mindenhol lehet találni gamer lányt, csak nem buliba és ilyen közösségi helyeken. Probáld nézni a facebookot, hogy ki oszt meg mit és ha látsz egy lányt, aki ilyeneket oszt meg/tölt fel, akkor találhatsz lányokat.
2017. febr. 11. 08:54
 9/13 October15 ***** válasza:
69%

Oké tehát eljutottunk a "szőke nők" meg a tököm tudja mitől addig, hogy egy hobbi alapján csoportosítjuk az embereket és még értéket is társítunk hozzá.. oké XD

A legjobb akkor is az volt amikor valaki megkérdezte, hogy "milyenek az otaku lányok"............

25F

2017. febr. 11. 09:19
 10/13 October15 ***** válasza:
82%

8.: Értem, szóval ha valaki játszik koznol/pc játékokkal akkor ők nem fordulnak elő "bulikban". :D Logikus.. elvégre egy ember csak egy dolgot csinál szabadidejében. Én pl vélelmezhetően csak hülyéket oltok le GYK-n ha épp nem tanulok. :D

25F

2017. febr. 11. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!