Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok nektek az bejön ha egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek az bejön ha egy fiúnak nem ecsethaja van?

Figyelt kérdés
hanem mondjuk 1 cm vagy annál rövidebb? 14/F

2017. febr. 4. 12:41
 1/6 anonim ***** válasza:
77%
Ez a kérdés már alapból rossz, ahogy van barátocskám, ugyanis általánosítasz benne, ecset haj? mi is az pontosan? A legtöbben már egy divatos hajat is ecsetnek mondanak, mert jól áll az illetőnek, ami elég hülyeség, ha valakinek az tetszik fogadjad már el és ne akadj fenn más ízlésén, ha én elkezdek benne hibát keresni, hogy éreznéd magad?? Haa hogyan ki haver?? Szerintem kiakadnál, mert azt mondanád pofátlan seg*arc vagyok.
2017. febr. 4. 12:43
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha jól áll neki a tüsi, akkor bejön. De tényleg nem mindegy, hogy ecset vagy csak szimplán oldalt felnyírt hajról van szó.

Csak hogy értsd a különbséget.

Ecset: [link]

[link]

Egy rendes férfi frizura: [link]

16/L

2017. febr. 4. 13:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Igen
2017. febr. 4. 14:47
 4/6 anonim ***** válasza:
Undorodom az ecsethajtól, úgyhogy csak az jön be, aminek köze nincs hozzá.
2017. febr. 4. 15:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Engem alapvetően is taszít az ecsethaj, nekem kifejezetten a rövid fiús haj tetszik.
2017. febr. 4. 18:06
 6/6 anonim ***** válasza:
Az ecsethaj taszító az én szememben, de mivel szeretek az ellenkező nem hajába beletúrni, ezért az tetszik, ha egy kicsit hosszabb:)
2017. febr. 5. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!