Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy lehet az h egy nalam...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet az h egy nalam sokkal rondabb csajnak van pasija?

Figyelt kérdés
Hat en ezt nm ertem h lehet az h egy olyan csajnak aki mindrnkit kibeszel es alapbol meg nm is szep pasija van. Nm tom ti h alltok hozza az ilyrnekhez de ez nekem nagyon fura. Orokke szingli leszek XD 13/L

2017. febr. 1. 16:51
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Szerintem ennyi idősen nagyon nem ezzel kellene foglalkozni...Nekem sem volt még barátom 16 évesen, de ettől még nem merülnek fel bennem olyan gondolatok, hogy akkor ez azt jelenti, hogy "szingli leszek XD". Majd jön valaki amikor itt az ideje. Várj türelemmel.
2017. febr. 1. 17:55
 12/20 A kérdező kommentje:
bocsi de a kedves barátnőim imádnak szórakozni itt ezt a kérdést nm én ìrtam... meg eleve én nm 13 éves vagyok és van barátom na m1 megyek beszélek velük
2017. febr. 1. 18:02
 13/20 anonim ***** válasza:
85%
Ikszdé észrevette, hogy baromságot írt ki és ezért inkább lelép :D szép-szép, legalább mented a menthetőt kicsi lány
2017. febr. 1. 18:03
 14/20 A kérdező kommentje:
Nekem mindegy, hogy elhiszed e vagy sem én elmondtam az igazat ha ez valakinek nem tetszik vagy nem hiszi el az legyen az ő dolga
2017. febr. 1. 18:34
 15/20 anonim ***** válasza:
83%
Istenem....
2017. febr. 1. 18:39
 16/20 anonim ***** válasza:
ugye ez csak vicc?
2017. febr. 1. 20:08
 17/20 anonim válasza:
Hát most vagy azért, mert sokkal társaságibb, sokszínűbb személyiség, és egyszerűen megismert valakit akivel összejöttek, vagy pont azért (mert bár a kérdésedből nem ezt veszem le, de ez is egy lehetőség lenne), mert te esetleg érettebb vagy mint ő, és ebben a korban sok srácnak a könnyen kapható p*csák kellenek.
2017. febr. 2. 15:14
 18/20 Em/// ***** válasza:

Verpiss dich!

Nézz meg egy tini-vígjátékot: az összes az ilyen sekélyes

és felszínes egománról szól, mint amilyen te vagy. Még nagyobb gáz, hogy magadnak sem vallod be, hanem mentegetőzöl... Nézz egy kis Radics Petit, hátha helyre ránt...

2017. febr. 2. 15:32
 19/20 anonim ***** válasza:
Nem ő írta, de azért pár választ már letiltott...
2017. febr. 2. 15:46
 20/20 anonim ***** válasza:

"bocsi de a kedves barátnőim imádnak szórakozni itt ezt a kérdést nm én ìrtam... meg eleve én nm 13 éves vagyok és van barátom na m1 megyek beszélek velük"

Ez a tipikus.. Gyorsan kitalálok valami kamut hogy ne nézzenek hülyének..

Ja meg amúgy megemlítem hogy vannak barátaim.. Mert vannak..

Ilyen felfogással hol aranyom? A fejedben? Képzeletbeli barátok..? :')

Inkább nee is írtál volna semmit.. :(

(Mellesleg zárójelben megjegyezném.. ha már hülyeséget írkálsz.. minek mentegetőzöl? Nem tudja senki hogy ki írta a kérdést..!! -_-")

2017. febr. 2. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!