Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondjatok pár tippet hogy hogyan tudjak a fiuk engemis menő csajnak tartanni a suliba?
A 4. hozzászólónak igaza van: első és legfontosabb, hogy tanulj meg helyesen írni! Ebből következik, hogy azután már jól - és helyesen(!) - teszed fel a kérdést.
Én is gyorsan válaszolok, mégis mindig helyesen írok.
A következő lépcső, hogy mit jelent nálad a "menő csaj"? - Ha csak divat pávának akarsz állni, mint oly' sokan, akkor a push-up melltartós út a követendő.
Ha azonban kicsit komolyabb életpályát szeretnél befutni később, akkor legyél szerény, nem kihívó, illetve olvass sokat, hogy legyen miről beszélgetned bárkivel. Mert vannak "olyanok" (mint én pl.), akik pár szóból, esetleg később két-három mondatból megállapítják mennyire sekélyes az a divatpáva.
Végül, kezd el kevesebbet nyomkodni az "okos" telefonodat, hogy ne csak a FB és a Messenger legyen az élettered, hanem VALÓDI emberekkel VALÓDI gondolatokat tudjál megosztani. Ennyire egyszerű.
Hat en is azon a velemenyen vagyok mint a tobbiek de csak oltottak eddig szoval valaszolok valami masfelet is neked:D
Szerezz sok baratot igy sok baratitarsasagban benne leszel ergo sokan fognak ismerni es majd ahogy te irtad "meno" leszel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!