Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért minden helyes fiú meleg?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért minden helyes fiú meleg?

Figyelt kérdés
5 hónapig jártam egy sráccal ő volt minden lány "álma" kivéve hogy 5 hónap után jött rá hogy a saját neméhez vonzódik. Ezután tetszett egy fiú kb.fél évig majd végre rászántam magam a kezdeményezésre és elmomdta hogy meleg. Jó pár meleg srácot ismerek nincs is velük semmi bajom vagy ilyesmi. De egyszerűen ha vonzódok egy fiúhoz biztos kiderül róla hogy meleg.

2017. jan. 29. 18:18
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
95%

Kérdező! Ha ez megnyugtat, a meleg srácok meg azon szoktak keseregni, hogy minden helyes srác hetero. Szerintem ez nézőpont kérdése inkább.

22F (meleg)

2017. febr. 2. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!