Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Nektek mik azok a tulajdonsagok, amik taszitanak egy lanyban? Ami mar tenyleg sok, es elviselhetetlen?
Nálám a' fő szempontok egy nőben ,hogy jó kardforgató legyen tudjon lőni és harconi ,legyen jó terepen .
Mit lehet kezdeni egy életképtelen gyenge nővel aki nem tud egy szablyát se' megemelni ?
Ezen kivűl lenyen karcsú szép ,szelid ,illatos(Ne fulladjak meg melette a' parfümétől.) bőre fehér ,mint a' hó .
Keze legyen gyors ,hogy minél elöbb szét kapja a' karabélyt és összerakja ,viseljen kesztyút így a' keze mindig bársonyos marad !
Ha ismét az idegenekkel kellene harcolni a' párom és társam lenne egyben .
Ami taszító; ha cigány ,alantas fajta nem az esetem .
Ha hisztis . Ha nyafog ,ha fél egy kilött golyótól vagy ellőtt hüvelytől .
Roszul fog meg egy fegyvert . Ha EMOs .
Egyépként a' lányok szeretik ,ha elrabólják őket mint egy hercegnőt . Megkötözöd eltakarod közbe a' szemét ,elviszed és máris beléd szeret !
Üdvözlettel: Miki
Nem tudom kinek bántotta a szemét a válaszom de akkor megint leírjuk !!!!!
nagyképűség, flegmaság, Facebook ribizliség, nagy pofa, ápolatlanság, másokat kibeszél
Ha nem tetszik lehet bannolni ! Na pacsi !
Nem tudom ki szemét bántotta a válaszom, hogy törölni kellet de akkor kiírom újból ! Ha nem tetszik lehet bannolni !!!
Akkor a válasz: Flegmaság, nagyképűség, nagy pofa, Facebook ribizliség, ha másokat kibeszél.
18/f Na pacsi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!