Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az ha ráirok egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az ha ráirok egy lányra és megkérem hogy meséljen magárol mindig elkezdenek trolkodniés hülyeségeket irogatni?

Figyelt kérdés

2017. jan. 16. 18:58
 1/8 anonim válasza:
53%
Ne chaten akarj ismerkedni egy lánnyal úgy nem lehet nagyon.
2017. jan. 16. 19:00
 2/8 anonim ***** válasza:
Mert van humoruk! :D Én simán értékelnék egy ilyen lányt, ha belemegy a játékaimba, pld felveszem Xy híres ember szerepét, úgy beszélek tőle idézek ő meg a szeretőjét vagy asszonyát :D csak hát kevés a kreatív ember, inkább örülnöd kéne, ha csak nem azt veszed trollkodásnak, hogy az írja: Fas* fsa* gc* fas*, mert akkor az már nem olyan jó :D de a szókiforgatás, a szóvicces, az elvont humor az irónia , nah ezek azok amikből végtelen a készlet :D
2017. jan. 16. 19:01
 3/8 anonim ***** válasza:
Kevés Dr. csernust olvasol fiam, keveset..
2017. jan. 16. 19:06
 4/8 A kérdező kommentje:
Mert mi van dr Csernus-sal? :)
2017. jan. 16. 19:49
 5/8 anonim ***** válasza:
75%

Én azért trollkodok ilyenkor mert szeretném emögé rejteni a végtelen depressziómat és azt, hogy belül halott vagyok és a lelkem már Urunk és Vezetőnk, a Sátán karmai közt sínylődik míg világ a világ.

...

Bocsi, megint kezdem xD

2017. jan. 17. 19:54
 6/8 anonim ***** válasza:
Hogy a bánatba tudna magáról írni? Ha jót ír, dicsekvésnek veszed, ha rosszat, önértékelési zavarnak.
2017. jan. 19. 09:03
 7/8 rajka76 válasza:
Azért, mert lány. Próbálkozz nővel,az majd tud komolyan válaszolni!
2017. jan. 20. 12:34
 8/8 anonim válasza:
Én max azért "trollkodok" mert a srácok sem vettek soha komolyan. Miért írnék komoly választ, ha senki sem vesz úgy?
2017. jan. 22. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!