Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Máté Kenezsi kérdése:
Van még normális lány ezen a földön? 18/F
Figyelt kérdés
Kicsit kétségbe vagyok esve, ami a párkapcsolatokat illeti, én nem egy tipikus mai fiú vagyok (nem bulizom és iszom sokat, sportoló vagyok és nem vagyok paraszt soha egy lánnyal sem), viszont nekem az jött le hogy a mai lányok ezekre a tuskokra buknak... Most várjak ölbe tett kézzel amíg jön egy normális lány vagy ne adjam fel? Vannak még normális kedves lányok egyáltalán? A barátaim mondják, hogy ne aggódjak úgyis jön majd, de azért 10 évet nem akarok várni...Mit tegyek??2017. jan. 15. 14:11
1/16 anonim válasza:
Igen, egyet ismerek, de az azt mondta nekem hogy könnyű belefutni veszélyes emberekbe, és már egyáltalán nem is kell neki kapcsolat (tudom jó kifogás, de tényleg így volt), elakartam hívni randizni, mikor erről beszélt és teljesen elbasztam az egészet és fáj a szívem most is érte:/
3/16 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__egyeb-ker..
Titeket egymásnak teremtettek. :D
Amúgy kinek mi a normális.
4/16 anonim válasza:
Persze hogy vannak. Én normális lánykényt egyébként azt tapasztalom hogy normális fiúból is kevés van, szóval ne érezd magad annyira rosszul kérdező :D Meg kell találni azt a pár értékes embert a szemétdomb közepén, ennyi a titok.
5/16 anonim válasza:
Igen vannak, például én is csak pont emiatt nem vesznek észre és nem foglalkoznak velem.
7/16 anonim válasza:
Biztos vannak, csak szeretnek bújócskázni. Én is keresem őket :'D
19/F
8/16 anonim válasza:
Már nincsenek!!! 1000ből ha 1 olyan, amúgy van rengeteg, szerintem te csak elvakult vagy, az én környezetembe pld nem jellemző, hogy mindenki olyan, amilyennek mondják a lányokat ezen az oldalon, csak hát az emberek szeretnek külső alapján ítélkezni és nem néznek magukba ennyi az egész, szerintem te is találnál, ha nem lennél vak.
17f
9/16 anonim válasza:
Igen, nagyon sokat ismerek... ha te még nem futottál beléjük akkor nyilván csak rossz helyen keresed... például zenesulis zenekarban egy ,,tipikus mai csaj" sincs mert ők nem tanulnak sok-sok éven keresztül zenélni... vagy egy elitsuliban is sokkal kevesebb van belőlük... de a normális csajok nem hullanak az égből és ki kell őket érdemelni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!