Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem miért nem jön össze?
Komolyan mondom már 16 ébes fiú vagyok , ès nincs barátnőm , már a legnyomorékabb osztalytàrsamnak is van , de nekem nem jön össze.
Szűz vagyok még ;(((
Miért nem tudok magamnak szerezni egy barátnőt ?
Akit szerethetek ?
Sajnálom, de a legnyomorékabb gyerek az osztályba az te vagy. Nincsen olyan, hogy "nyomorék", mindenki más személyiség, más értékrenddel (jobb esetben)."Szűz vagyok még, de szeretni akarok."
Itt vagyok lassan 19 éves, nekem sem volt még barátnőm, mégse sírok érte. Próbálkozok új közösségekbe ismerkedni, de nem keresem ilyen siralmasan. Ha találok valakit, akivel jól elvagyok, akkor megpróbálom, de csak azért hogy dugjak felesleges.
JAJJJJJJJ, hagyjuk már ezt plss..
Azért akarom elveszteni mert akarom , és nem azért akarok barátnőt mert megakarom fektetni . DE egyszerűen nem tetszik senki, vagy csak nem találkozok sok lánnyal vagy nem tudom pedig szoktam járni erre arra . DE egyszerűen nem vagyok senkibe se szerelmes. Nem akarok senkiért se küzdeni, de azért jó volna egy rendes odaadó lány, akit szerethetek és ő is engem. Félek hogy nem lesz sose barátnőm :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!