Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk! Nektek bejönne egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek bejönne egy ilyen lány? 15/l Bővebben lennt

Figyelt kérdés

Külső:

Zöldes szem, szőkés-barnás haj, 166cm, átlagos testalkat, szemüveg, halvány szeplők, világos bőr,sokak szerint csinos vagyok (szerintem nem, de melyik lány tartja magát szépnek?!)

Belső:

Őszinte vagyok, kimondom amit gondolok, nem vagyok tipikus "menő csaj", szeretem a technikai dolgokat (számítógépes programokat, játékokat), szeretem a kocsikat, nem bírom ha hazudnak nekem, vagy átvernek, nem szeretem az olyan srácokat, akik kihasználása a lányokat, vagy nem tisztelik őket, sportok amik érdekelnek: biliárd, /dárc/, kosárlabda, kézilabda, tollas, autóversenyzés

És nem ismerkedni szeretnék ezen az oldalon, hanem csak a véleményetek érdekel.

A válaszokat előre is köszi :)

2017. jan. 6. 09:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ez így elég általános, kép alapján könnyebb lenne ítéletet mondani.
2017. jan. 6. 13:51
 12/15 anonim ***** válasza:

Erdeklodesikorunk hasonlo, lenne temank mindig. Es ez jo.

19f

2017. jan. 6. 14:56
 13/15 anonim ***** válasza:
Leírtak alapján nekem ok... De ne érdekeljen téged mások véleménye akiket nem is ismersz. Meg hát ugye a kép sokaknak számít. Kevés az olyan ember aki ennyi alapján azt mondja hogy full. Belsőleg le tudtad írni magad úgy ahogy kell, aszerint csak bátorság és bárkivel lesz legalább 1 közös témátok. Ne feledd, kevés a hozzád hasonló, és aki ugyanolyan az te vagy!
2017. jan. 7. 09:17
 14/15 anonim ***** válasza:

Hát a leírásod alapján szimpatikusnak tűnsz, de persze egy írás alapján nem lehet teljes értékű véleményt mondani.

17/F

2017. jan. 7. 09:50
 15/15 anonim ***** válasza:
Privátvadászat.
2017. jan. 7. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!