Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg gáz a 14 éves lány 18 éves fiú felállás?
Van egy 14 éves lány,akivel teljesen jól elvagyunk meg minden,nagyon bírjuk egymást,de ő azzal utasított el,hogy ő még csak 14,és túl nagy a korkülönbség.Én nem értem,hogy ez miért olyan nagy baj.És máshol is hallottam már ilyet,hogy ez milyen gáz.Pedig szerintem lehetne teljesen jó is.Főleg,hogy rólam tudja is ez a lány,hogy semmi rosszat nem szeretnék,max esetleg akkor,ha ő kérné...
Szerintetek tényleg ilyen nagy baj ez a korkülönbség?
Kort,nemet légyszi írjatok!
18/F
16 éves voltam, mikor nagyon-nagyon udvarolt egy majdnem 20 éves srác. Én még annyi idősen is nagyon gyereknek tartottam magam. Kb. 2-2,5 hónap után szakítottam vele, amit ő elég rosszul viselt (megpróbált rávenni, h. 'csináljuk vissza' (persze kedvesen), azután meg sírt), és én nagyon sajnáltam. De ő már kész ffi., ráadásul nagyon jóképű (és még mindig...), szakmával, autóval, házzal (most is meglepődöm, de így van).
Én meg akkor mentem másodikba, és legnagyobb szerelmem a művészettörténet volt...
39/n
Előző vagyok
az akart lenni a végén, h. kész férfi volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!