Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Talán meg vagyok átkozva, vagy csak bolygó együttállások sorozata van?
Figyelt kérdés
Mégis miért van az, hogy ha megismerek egy lányt személyesen vagy neten aki közel él, azzal nem tudok elbeszélgetni és olyan mintha csak ő érdekel engem és nem kölcsönös...
De mikor megismerek egy 100-200 km-re élőt, akkor tök jól elvagyunk, meg egymásba szeretünk, majd meg kell szakítsuk a kapcsolatot, csak azért, hogy a másiknak ne okozzunk nagy szívfájdalmat.
Egyébként Bp közelében élek...
2017. jan. 4. 22:33
1/7 anonim válasza:
Szerintem jobban járnál ha inkább élőben ismerkednél nem neten így kevesebb az esély arra hogy túl távol lakik tőled.
2/7 anonim válasza:
Ha neten ismerkedsz valakivel mindketten kepzeletben kepzelitek el egymas reakcióit, és nagyobb valoszinuseggel ezek nem egyetnek egy valós talalkozasnal majd. Ez a tarsadalom egyik magy elrontoja.
3/7 anonim válasza:
Mert a Budapesti lányok fakírak. A vidékiek meg hozományvadászok.
4/7 anonim válasza:
Fiú, vagy bazki, hagyd az ilyen ezós maszlagot a vidéki kislányoknak! Ez simán a nagy számok törvénye. A lakóhelyed közvetlen közelében sokkal kevesebben élnek, mint szerte az országban. Én sokat vásárolok a jófogáson. Szinte naponta szembesülök vele, hogy a jó cuccok mindig az ország másik végében kaphatóak. Persze nem így van, csak az emberi agy így van berendezve. Ha a várható eredményt kapod, azt nem jegyzi meg, mert a túléléshez nincs rá szükséged. Ha viszont a nem várt eredmény jön ki, azt egyből elraktározza. Így aztán egy idő után úgy érzed, hogy MINDIG, meg JUSZT IS, meg ÁLLANDÓAN, stb.
5/7 anonim válasza:
Szólja, ha nem érted, levezetem normálisan, nem ilyen kutyafuttában.
6/7 A kérdező kommentje:
Először is semmi ezotéria nincs ebben, az csak vicc az elején.
Egyébként Bp.-n egész sokan laknak, és nem kell általánosítani, hogy ilyenek meg olyanok az emberek..
Egyébként élőbe az a rossz, hogy legtöbbször a szép lányokban csalódnom kell, mert üresek belülről, aki nem az vagy nem is keres kapcsolatot vagy nincs egyedül...
2017. jan. 5. 17:35
7/7 anonim válasza:
Szerintem ez csak véletlen h a tavolabbival.jobbam kijöttél. A netes parkeresot en se ajalnlom, viszont a tinderen be lehet allitani a km-t (!) De azon meg sok az aki nem gondolja komolyan és nehéz kiszűrni a normális lányokat. Azt javasolom ha még nem.isnered önmagad még ne is próbálkozz a szerelemmel. Először önmagad ismerd meg, aztan majd dobja az élet a közepesen messze lévő de okos es dögös csajokat ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!