Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El kell fogadnom hogy egyedül fogok meghalni?
Igen, dögölj meg egyedül bmeg vagy gyere és töltsünk együtt pár vadabb éjszakát.
89N
Csak 17 éves vagy. Lényegében normális, hogy nem volt kapcsolatod. Nekem akkor csak egy 2.5 hónapos próbálkozásom volt, de rájöttem, hogy nem igazán megy a dolog a sráccal és mindenki ment a saját útjára. Ezt az egyedüllétet ki lehet használni önfejlesztésre. Pl idegen nyelveket vagy programozást tanulni. Talán új környezetben több sikerrel jársz. Minthogy egy olyan kapcsolatban légyj, ahol megcsalnak jobb egyedül. A helytelen önértékelést meg felejtsd el!
18/L
Ó, ezaz. 17 évesen temessed magad. Nem értem, hogy mi ez a barátnőmánia. Ez hasonló ahhoz a problémához, amikor 12 éves vérpistike játszani akarna a krekkeltgétéaötével, de egyszerűen nem fut el a krumplipc-n. És sír, hogy miért nem fut, mi a probléma. Ez kb ugyanilyen gyerekes, és valószínű, hogy a probléma egy tőről fakad. Én pár dologra jöttem rá az elmúlt másfél évben: én se jövök be hűdenagyonsok csajnak, de ezzel az az esély is kisebb, hogy belefutok valami HP-be. Öröm az ürömben. :)
Nem járnál se te, se a még nem létező barátnőd sem, ha összejönnétek. Ilyen lelkiállapottal, és ilyen önsajnáltató tempóval... :I Nem is csodálom, hogy visszautasítást kapsz. Neked kell magad először is lelkileg, és testileg rendberakni. Lehet most azon filózni, hogy akkor mész pszichológusnak, meg hasonló baromságok, de nem a pszicho izéknek kell a te lelkiállapotodat javítani, hanem Neked.
"A lanyok egyszerűen nem nyitnak felém" hehe. Vagy nem veszed észre. Volt egy lány, akinek nagyon bejöttem, csak ő meg nagyon nem jött be nekem, de lehetett rajta látni, hogy akar tőlem valamit. Hosszú a történet, de volt egy közös ismerősünk, a közös ismerőst bejelöltem, h elküldjön nekem vmit messengeren, erre a kikutatott engem fb-n, és bejelölt. Hát igen. Mindenkinek más módszere van. De jelenleg te szerintem egyáltalán nem vagy kész egy ilyen kapcsolatra. Megsúgom, én sem. Pedig nekem szinte semmilyen téren sincs önértékelési problémám, ha 100-ból 1 embernek bejövök, akkor a többi 99-et pl. magasról lesz*rom. Ha meg egy bizonyos 100-ból egynek sem, akkor azt a százat sz*rom le, és megyek tovább.
"Na meg az hogy kihaloban vannak a normalis lanyok." Ennyi erővel azok mindig is kihalóban voltak szerintem, még nagyanyám is mondja, hogy rengeteg volt a 60-as években is a p*csa, csak éppen nem az instagramra tették fel magukat kifestve, hanem szünetekben kellették magukat. stb..
Lépcsőzetesen haladj. Az ősember sem az autót találta fel rögtön, hanem a kereket pár évvel előtte. :)
De helyetted nem tudunk, és nem is akarunk akarni, ezt neked kell. 16F
"Ez hasonló ahhoz a problémához, amikor 12 éves vérpistike játszani akarna a krekkeltgétéaötével, de egyszerűen nem fut el a krumplipc-n. És sír, hogy miért nem fut, mi a probléma. Ez kb ugyanilyen gyerekes, és valószínű, hogy a probléma egy tőről fakad."
Pontosan! Ahogy pistikének sem volt pénze új gépre, úgy neked sincs pénzed nőre. Kész. Ennyi. Mind egyedül fogunk meghalni :) 21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!