Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehetnék magabiztos?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetnék magabiztos?

Figyelt kérdés

17 éves visszahúzódó lány vagyok. Nem járok bulizni, nem sminkelek... Eddig még nem volt barátom, de nagyon szeretnék már valakit. Nem azért, mert attól menő leszek, hanem mert szükségem van ilyenfajta törődésre.

Fontos a magabiztosság, de sajnos nem vagyok magabiztos... Hogy lehetnék az? Mit tegyek, hogy a fiúk egyáltalán észrevegyenek?

Kérlek, ne vicceljétek el a dolgot, normális válaszokat várok! Aki tud segíteni, megy a zöld pacsi! Köszi szépen! :)

2016. dec. 29. 15:17
 1/6 anonim ***** válasza:
0%

Nekem bejössz így a leírtak alapján.

57/F

2016. dec. 29. 15:28
 2/6 anonim ***** válasza:

Egy lánynak nem feltétlenül a magabiztosság a legfontosabb... persze ne fuss el, ha egy fiú rádnéz, de valószínűleg ő próbál majd ismerkedni.

Mosolyogjál!

És ne a földet nézd, hanem szépen egyenesen sétálj.

Az nagyon sokat szokott lendíteni a dolgon, mert mindjárt bátrabb lesz a fiú. Csak aztán válaszolj neki szépen, ha kérdez.

Ja, és persze legyél arrafelé, ahol fiúk szoktak előfordulni. Egyedül, ne 30 barátnő között!

Vagy legalábbis rendszeresen hagyd ott a barátnőket, és sétálj egy kicsit egyedül.

2016. dec. 29. 16:28
 3/6 anonim ***** válasza:
90%
Ha nem vagy magabiztos, akkor magabiztos vagy, mert biztos vagy abba hogy nem vagy magabiztos, tehát magabiztos vagy.
2016. dec. 29. 17:34
 4/6 anonim ***** válasza:
83%
Utolsó, kiégetted az agyam :"D
2016. dec. 29. 17:36
 5/6 A kérdező kommentje:

#1 #3 #4 veletek is csak többen lettünk! :D

#2 köszönöm! :)

Várom mások véleményét is!

2016. dec. 29. 18:08
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Én is hasonló voltam korábban, megértelek kedves kérdező.

A lehető legkisebbnek tűnő dolgok indítottak el a változás útján.

Az egész talán azzal kezdődött, hogy összegyűjtöttem egy adott mennyiségű összeget, amit a ruhavásárlásra szántam. Felszenteltem rá egy egész napomat, nem is feltétlen a márkára mentem, leginkább a személyiségem próbáltam tükrözni velük. Nagyon jó fogások voltak, azelőtt akadtak gondjaim ezzel, mert minden ruhavadászatomon csak 1-2-3 darabot vásároltam amik rendszerint nem passzoltak más öltözékemhez, csak egymagukban voltak szépek.

Így hogy lett egy vonzóbb ruhatáram, ez már önmagában növelte az önbizalmam.

Ezután rávettem magam, hogy ha az utcán, városban vagyok, nézzem az emberek arcát. Egészen addig mentem mint a lovak, magam és a lábam elé nézve. Talán ez volt a legnagyobb változás, mert nagyon sok pozitív visszajelzést kaptam az arcokból. Kis idő után minden szégyenérzet nélkül néztem a velem szembejövőket, és a szimpatikusakra rá is mosolyogtam, mondanom sem kell, hogy legtöbbször viszonozták (vagy ők kezdeményezték). :)

Ilyentájt kezdtem máshogy gondolni az emberiségre, és jobban nyitni felé. Bár a visszahúzódóbb természetem megmaradt, de az egynéhány fős beszélgetésekhez már szívesen társultam.

Időközben egy színjátszó testültbe is belecsöppentem, ami szintúgy sokat segített. Az a rengeteg improvizációs feladat... :)

Kezdtek kialakulni és elmélyülni a kapcsolataim. Már az ismeretlen emberekkel való társalgást sem vetettem meg, illetve nyílt tekintetem hatására gyakran előfordult, hogy mások kezdeményeztek beszélgetést.

Kb. itt járok most, és ahogy rászántam magam, elindultam ezen a folyamaton, egyre több randira hívást kaptam, és egyre több fiúval kerültem ismeretségbe. Nem utolsó sorban, gyökeresen megváltozott a kisugárzásom.

Remélem hasznosnak találtad a válaszom, s neked is sikerül változnod, magabiztosabbnak lenned! :) Sok sikert!

17/L

Ui.: Ha esetleg lenne valami fejlemény, vagy apró öröm ezzel kapcsolatban, nyugodtan megoszthatod velem.

Ui2.: Ajánlom neked Anne Dickson: A teljes jogú nő című könyvet

2016. dec. 29. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!