Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti összejönnétek egy depressziós lánnyal?
Elkezdenétek ismerkedni egy depresszióssal? Küzdenétek a szerelméért?
Nem arról van szó, hogy csak rossz kedv meg nyafog, orvoshoz jár.
Én lány vagyok.
Nem jönnék össze ilyen fiúval mert általában a depressziósokra jellemző az érzelmi zsarolás tehát egy ilyen kapcsolatból nehéz lenne kiszállni mert a fejedhez vágná hogy "megölöm magam ha elhagysz'. Meg hát egy ilyen embernél nagy a féltékenykedés meg az önsajnálat.
Nyilván ha látnám hogy kezelteti magát meg hogy próbálkozik meggyógyulni akkor máshogy látnám de a legtöbb depressziós ,legalábbis akikkel nekem van tapasztalatom nem látják a kiutat.
Az elején szögezzük le: egy párkapcsolatban nem küzdeni akarok, hanem szeretni. Természetesen akibe szerelmes vagyok, azért mindent megteszek, de elvárom, hogy aki szeret, az magamért szeressen, és ne holmi "küzdelemért".
A kérdésre pedig a válasz: maga a betegség nem akadálya annak, hogy összejöjjek vele.
A szedett gyógyszerek típusa viszont lehet hátráltató tényező. Sokat tudok az ott használt szerekről, és tudom, meg látni is volt már alkalmam, hogy milyen brutális személyiségtorzulásokat tud okozni a legtöbb antidepresszáns meg antipszichotikum.
"általában a depressziósokra jellemző az érzelmi zsarolás"
Láthatóan lövésed sincs, hogy mi az a depresszió.
Nem tudom.
Attól függ, hogy mennyire lehet vele beszélgetni, eljárni ide-oda. Ha beleszeretnék, persze, hogy akarnám.
Én igen.
Ha egy lány tetszik, akkor nem érdekel, hogy milyen akár depressziós, akár bármi más, én megküzdenék érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!