Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy látásból ismert fiúba bele lehet szeretni szerelemből?
Mi az, hogy egy latas?
Elso latas? Vagy hogy egyszer latod?
Egyebkent igen! Csak ha nem beszeltek, nem latod tobbszor nincs sok ertelme, platoi szerelem!:D
Mennyi ilyen kérdés lesz még???
Attól függ h mennyit tudsz a fiukáról. Mert ha nem tudsz róla szinte semmit csak külseje alapján eldöntötted h milyen az még nem szerelem. Az igazi énét kell vkinek szzeretni.
Szerintem igen.
Ahol lakom, sokszor szoktam látni egy lányt. Soha nem beszéltünk, mindig csak látjuk egymást reggelente, néha napközben. Annyira megtetszett. Azóta csak rá bírok gondolni. Ha szabadidőm engedi, mászkálgatok hátha megint látom. Egyelőre sajnos egy nyuszi vagyok, de már nagyon érik, hogy odamenjek hozzá. Annyira aranyos csaj :)
A válasz : NEM.
Az esetben csak tetszik, vonzödsz hozzá, de nem szereted. Nem is ismered, akkor hogy lehetnél belé szerelmes? Sehogy kicsikém!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!