Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem észre, hogy tetszek-e neki?
Figyelt kérdés
Bocsi, ha tömeg a kérdés, de nekem ez fontos :( Na szóval adott egy fiú, aki a sulimba jár, idősebb nálam és csak látásból ismerem. Észrevettem, hogy:
-ő is és a barátja is szokott nézni engem
-hétfőnként szoktuk egymást látni és utánam kb. 10 perccel szokott elmenni, vagyis lehet, hogy csak azért marad ott, hogy láthasson, mert más napokon nem nagyon szoktunk találkozni
Igen, ezek nem biztos, hogy jelek, de azért jelenthetnek valamit nem? Mit figyeljek meg a viselkedésén, mit csinál a közelemben? És ezek a jelek alapján tetszhetek neki: :/ Előre is köszönöm a válaszokat :)
2016. dec. 24. 16:28
1/6 A kérdező kommentje:
*kettőspont helyett kérdőjel
2016. dec. 24. 16:29
2/6 anonim válasza:
Mondjuk ha esetleg beszélget a barátaival, és közben oda-oda leseget rád, akkor hidd el nyert ügyed van mindenképp. Nézd csak a pólóját, vagy érted, hogy észrevegye azt, hogy Te is nézed őt s hirtelen utána nézz a szemébe ha már látod hogy ő is rád nézett. Ez nagyon aranyos szokott lenni!
3/6 A kérdező kommentje:
köszi ez jó ötlet, de akkor meg, lehet, hogy csak azért néz, mert észrevette, hogy nézem a pólóját XD
2016. dec. 24. 17:24
4/6 anonim válasza:
Szerintem tetszel neki, én is mindig megvárom csak hogy láthassam.
5/6 A kérdező kommentje:
utolsó hány éves vagy?
2017. jan. 7. 11:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!