Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem észre, hogy tetszek-e neki?
Figyelt kérdés
Van a sulimban egy végzős fiú, én pedig most vagyok 8-as. Eleve nem lenne elég önbizalmam odamenni hozzá, de így, hogy ennyivel idősebb nálam, így már végképp nincs. Facebookon bejelölhetném, de nem úgy néz ki, mintha ott élné az életét, vagyis nem biztos, hogy visszajelöl. Hétfőn órák után az aulában szoktam várni a barátaimra, és akkor ő is ott szokott lenni a barátjával. Eddig nem nagyon érdekelt a fiú, de azt észrevettem, hogy szokott nézni engem és ha a barátját egyedül látom a folyosón, akkor ő is szokott "nézegetni". Tudom, hogy ezek még nem biztos, hogy jelek, ezért lenne a kérdésem az, hogy mit figyeljek meg még a viselkedésén?2016. dec. 22. 11:07
1/1 anonim válasza:
hányszor kérdezed még meg? honnan tudjuk? te látod, a te szemeddel, te neked kell érezned, látnod a viselkedésén, nézésén nem nekünk, erre nicns általános mintha, mivel mindenkinél változó lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!