Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helyes fiúk! Ti összejönnétek egy átlagos kinézetű vagy akár egy csúnyácskább lánnyal?
Figyelt kérdés
Elkezdenétek vele ismerkedni vagy már alapból nem foglalkoznátok vele, mert nem olyan szép meg menő amilyen egy helyes srác mellé illene a társadalom szerint?
Kort írjatok!
2016. dec. 26. 18:31
11/18 anonim válasza:
Az, hogy ki milyennek gondolja magát, nem függ össze azzal, hogy kibe lesz szerelmes, meg hogy milyen lányok jönnek be neki.
Mint ahogy az sem törvényszerű, hogy attól, mert valaki népszerűbb, már felszínes is legyen.
12/18 anonim válasza:
Romeot ismeritek ti? Mert ha nem ne vegyétek a szátokra
13/18 anonim válasza:
Én csak ismerek olyat,aki helyes srác lévén egy csúnya lánnyal jött össze,évfolyamtársaim. A srácért sokan odavannak erre vele jött össze.
14/18 csingilingg84 válasza:
Ne már, hogy itt is Jónás Rómeó...szégyellem, hogy ismerem...-.-"
15/18 anonim válasza:
Nekem is ugyanez a kérdésem, csak a lányoktól... Lányok! Összejönnétek egy olyan sráccal, aki csak átlagos kinézetű vagy éppen csúnyácska?... Kíváncsi leszek a válaszokra, de csak azért, mert én még soha sem találkoztam olyan lánnyal, aki a barátságon kívül többet is akart volna tőlem... 20/F
16/18 A kérdező kommentje:
Én igen, ha a belső tulajdonságai megfognak akkor igen.
2016. dec. 28. 18:07
17/18 anonim válasza:
Egy kis aranyos átlagos lánnyal szivesen összejönnék.
18/18 anonim válasza:
Ha intelligens vagy,okos,és nagyon humoros akkor igen😉!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!