Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na, hölgyeim. Akkor hogy is van ez? Nem a nagypofájú srácok a befutók?
Furák a lányok bakker, nem lehet megérteni őket.
De tuti, hogy ők is ezt gondolják a férfi nemről XD
1-nél a pont :)
Nálam ez úgy van, hogy ugye vannak ezek a nevezzük úgy, "nagyszájú" srácok. Jópofák, néha bejönnek, jól esik, ha megnéznek, de soha nem jönnék össze velük, mert csak, de ettől függetlenül a barátnőiket titokban mákosnak tartom. De semmi több, mert nem.
Aztán vannak a te típusodbelik, amiket magadról írtál. Szerintem az ilyen "való barátnak". Vagy nem tom, a lányok is jobban tisztelik az ilyeneket, szóval nem valószínű, hogy összejönnének veled csak azért, hogy legyen valakijük. Illetve gondolom (vagy hát merem remélni), hogy a normális fiúk is így állnak a normális lányokhoz, nem csapnak le egymásra azzal a felkiáltással, hogy "normális és szingli, akkor miért ne."
Nem tudom, ez mennyire volt érthető, bocsi, ha nem :D
Nem tudom, milyen a személyiséged, hogy nézel ki (bár a kérdésed, fogalmazásod, hozzáállásod alapján pont, hogy pozitív lehetsz), de szerintem ezek a dolgok is közrejátszhattak mindenben. Pl lehet, hogy simán több idő kellett volna hozzá, hogy kialakuljon a kölcsönös vonzalom. Vagy akármi.
De 19 éves vagy, bármit hozhat még a jövő :)
16/l
Mert a mai lányok nagyrésze már csak ilyen. Időnként kell nekik egy kapcsolat, ami inkább felszínes, mint bensőséges, talán ezért nem érdeklődnek hosszútávon irántad. Nem vagyok egy nagy "pasizós csaj", mert mindig azok a fiúk fogtak meg, akik a titokzatos jellemmel rendelkeztek. Mesélheted hangosan a semmitmondó szombat esti sztorikat, hogy még a szomszéd városban is hallják, figyelemfelkeltés szempontjából, de csak magad minősíted, menyire elveszett is vagy igazából. Az intelligenciát úgy hiszem nem ebben mérik. De úgy látszik a lányoknak nem ez a fontos. Ahogy a fiúk többsége is a belül semmi-kívül minden csajokra bukik.
21. század :D
Nem tudom én a nagypofájú fiúkat kicsit sem részesítem előnyben. Volt ilyesmi szeményiségű srác aki próbálkozott nálam, de ha őszinte akarok lenni nekem sok volt. Nem szeretem a feltűnősködést, se azt hogy mindenáron megakart kapni és nem értett a "nem" szót. Engem zavart. Nem mellesleg egy értelmes beszélgetést se lehetett vele lefojtatni.
Én jobban szeretem a csendesebb, visszafogottabb fiúkat. Tetszik a bennük lévő udvariasság, az hogy idővel nyílnak meg, tudják hol a határ, stb. Azt hozzá teszem én is egy csendesbb lány vagyok, lehet ezért is kedvelem jobban őket.
17/L
Ezt jó kis szituáció... :D
Szerintem lehet, hogy van olyan lány akinek bejössz, csak nem tudsz róla, és csak azért nem mer közeledni mert túl jó arcnak tart... :D L.
A kihalás szélén állunk :"D Hát behalok
Személy szerint, ha valamelyik srác nagy szájú akkor az valamilyen magabiztosságot is súgal, ezt egy nő/lány észre veszi, érzi hogy férfias vagy (igen ezt mondhatjuk a beszédedre), megmutatod hogy nem vagy akárki. Semmi gond nincs azzal ha egy kicsit menősködsz, nem kell mindig az a mézes-mázos csávónak mutatni magad. Meg kell mutatnod hogy a szavakkal tudsz bánni akkor érzelmileg szint úgy helyt tudsz állni egy kapcsolatban is(ezt el lehet játszani egy társaságban is). Ez egy olyan dolog mikor ügyesen játszol a humorozás és a komolyság között. Kapcsolatban vagyok, nem a fotelen ülve, légből kapva mondom ezt neked. Vannak normális csajok, észre lehet őket venni, csak kicsit el vagyunk bújva.19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!