Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 19 éves vagyok, de még nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

19 éves vagyok, de még nem volt barátnőm. Mi lehet a baj velem?

Figyelt kérdés
Sokszor "bánkódom" azon hogy nekem még egyszer sikerült barátnőt szerezni,pedig sokszor próbálkoztam már.Csúnyának nem mondanám magam,mi lehet akkor a baj?
2016. dec. 19. 21:59
 1/5 anonim ***** válasza:

Sajnos nem mindenkinek adatik meg a korai boldogság és ezen felesleges bánkódni meg mások alá becsülni magad :)

Előbb-utóbb biztos megtalálod a párod és biztos, hogy ha utóbb találod meg, akkor annál jobban fogsz rá figyelni :)

Szóval ne add fel, mert sosem lehet tudni.

2016. dec. 19. 22:04
 2/5 anonim ***** válasza:
Ne higyj az első sablon dumájának és gondolkozz. Ha sokszor próbálkoztál és nem kellettél senkinek akkor igenis baj van veled. Ki kell derítened hogy mi és meg kell szüntetned. Ha nem teszel semmit és csak várod hogy az öledbe hulljanak a dolgok akkor pórul jársz.
2016. dec. 19. 22:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Igaza van az 1-es és 2-es válaszadónak is. Mi lehet a baj? Nem vagy elég bevállalós, bátor? Probálkozz, előbb utóbb eljön a szerelem a te életedbe is. :))
2016. dec. 19. 22:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom 2., de falun nem így megy, vagyis nálunk. 20 kilóméteres körzetben vannak az első lányok, ők is kb 10-en, akik egy baráti társaságot alkotnak és egy nem páwa bu.zeránsnak nincs sok esélye az a helyzet. Kevés egyedi lány van errefelé, nyilván egy nagy városban ez más.
2016. dec. 19. 23:38
 5/5 Noblesse Oblige ***** válasza:

Én nő vagyok és 20 évesen volt a párkapcsolatom.

Nálam az volt a baj, hogy nagyon introvertált vagyok. Mindig elvagyok magamban. Nekem nyitnom kellett a világ felé, kicsit befogadni másokat is... és meg is lett az eredménye.

Az ember mindig fejlődhet. Belsőleg is. Az a te feladatod, hogy megtaláld a hibáid és dolgozz rajtuk.

Másrészt viszont a szerelemhez, szerintem baromi nagy szerencse is kell. Különben lehet, hogy találsz nőt, csak nagy lesz a nyűglődés.

2016. dec. 20. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!