Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtsek el egy fiút?
1 éve szerelmes vagyok egy osztálytársamba, de ő semmi érdeklődést nem mutat irántam. Rám se hederít, nem beszél velem, látszik hogy közömbös vagyok neki, semmit nem érez irántam és nem is nagyon érdeklem.
Akárhogy próbálkozom, semmi.
Főleg mostanában, már többen is összejöttek az osztályból, barátnőmnek most is alakulóban van valami, szóval körülöttem kábé mindenki boldog párkapcsolatban él.
Nem tudom elfelejteni azt a fiút, főleg hogy minden nap látom. Mit csináljak, hogy kiszeressek belőle valahogyan? Ti hogy csináltátok?
Semmi esélyt nem látok arra, hogy járni fogunk. Úgy érzem, ameddig el nem felejtem, nem fogok tudni mással járni, akinek esetleg én is tetszenék.
Kedves 2-es szerintem a kérdező meg tudja állapítani,h bejön-e neki. Ha nem adott jeleket a srác már sok ideje, biztos nem jön be neki. Mégha félénk is de szerintem nem az, v ha nem is akarja mutatni h a lány bejön neki, valami jelet már annyi ideje biztos h adott volna.
Úgyh kedves kérdező hát próbáld kerülni vele a kontaktot. Minél kevesebbet gondolni rá. Próbálj meg olyat keresni aki eltudja veled feledtetni őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!