Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mosolygott, amikor...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mosolygott, amikor meglátott?

Figyelt kérdés

Volt egy lány, akivel már majdnem összejöttem, csak a végén ő a semmiből úgy érezte, hogy nincs szüksége mégse senkire. Eléggé összetört, kezdtem megszeretni, erre lelécelt. Nagyon rosszul esett, mikor láttam facen a bejegyzéseit és azt, hogy milyen eseményen vesz majd részt meg ez meg az.. Leiratkoztam róla, erre meg értesítésbe küldte a facebook, hogy ott lesz egy eseményen 3 másik ismerősömmel.. Oké, letiltottam, mert el akartam felejteni. Nem akartam saját magam megalázni azzal, hogy írogatok neki és a "barátja maradok". Nem az én stílusom ez.

Tudni kell, hogy sokan kérdezgették tőlem, hogy miért kavartam vele vagy, hogy mit akartam én tőle? Egy az, hogy idősebb vagyok 3 évvel, a másik, hogy(Semmi nagyképűség, ez az igazság.) sosem állt volna vele össze senki hozzám hasonló, mindig a csúnyácska srácokkal kavart és a fiatalabbakkal.

Nem láttam már őt több, mint fél éve. Azóta feljött rám kb 5 kiló izom, kinőtt a borostám normálisan, más a hajam(Dícsérik, hogy jobb, mint a régi és nekem is tetszik.).

Múltkor láttam egy sétálóban, amikor vártam egy ismerősre. A szemem sarkából láttam, hogy ő az a lány valami barátnőjével. Nem néztem oda, csak a szemem sarkából láttam, hogy néz és mosolyog.

Min mosolyoghatott? Változtam, de nem rossz értelemben, ez biztos. Ezen gondolkozok azóta, nem hagy nyugodni, sokszor jár még a fejemben máig is ő.

2016. dec. 13. 13:30
 1/10 A kérdező kommentje:
Ja, 20F.
2016. dec. 13. 13:30
 2/10 anonim ***** válasza:

- He-he, ott van az a srác, aki tepert utánam.

- Ha-ha, milyen béna lett a haja!

- Hi-hi, és hogy meghízott!

- Hi-he, és milyen szőrős!

A tini lányok mindig vihognak, mit érdekel?

2016. dec. 13. 13:39
 3/10 A kérdező kommentje:
Érdekel, mert mondom, hogy néha még most is gondolok rá.
2016. dec. 13. 13:40
 4/10 anonim ***** válasza:
Felejtsd el! Ha olyan jól nézel ki, könnyen találsz másikat.
2016. dec. 13. 13:43
 5/10 A kérdező kommentje:
Azokhoz képest jól, akikkel ő kavar, de ez nem számít, mivel nem a 16 éves kissrácok a mérce számomra.
2016. dec. 13. 13:45
 6/10 anonim ***** válasza:
Annyi igaz h mi lányok sok apróságon röhögünk.De pl. én ha megláttam egy régi ismerőst a távolban volt már h elmosolyodtam. Lehet vele is ez a szitu, az is lehet megörült h meglátott. Rlég kiszámíthatatlanok vagyunk mi lányok. Egyébként meg tudom érteni a csajt,h nem kellettél neki. Sokszor a védőreakciónk az h bezárkózunk és senki nem tud hozzánkjutni mert mi eldöntöttük h nem engedünk senkit közelebb. 19/L
2016. dec. 13. 13:49
 7/10 A kérdező kommentje:
Miután közölte, hogy nincs most szüksége senkire, összejött kb 3 héttel rá egy 15 éves fiúval.
2016. dec. 13. 14:06
 8/10 A kérdező kommentje:
Ja, és nálam ő kezdeményezett, nem én. Talalákozni is ő akart, csak miután én megnyiltam, kezdett elhidegülni.
2016. dec. 13. 14:10
 9/10 anonim ***** válasza:
Nimfómán sajna. Hagyd ott,mert lehetséges,hogy kihasznál,aztán szakítás után sehol nem leszel lelkileg. Bármennyire is tetszene,el kell hagyni.
2016. dec. 13. 15:57
 10/10 anonim ***** válasza:

Akkor nem értem a csajt. Boccs félrértettem.

Így viszont tényleg kihasznált téged. Ne agylj annyit rajta. Én már megszoktam h el kell engedni azt akihez ragaszkodunk, még ha nem is tudjuk kiverni a fejünkből.

2016. dec. 13. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!