Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tetszhetek neki? Mit csináljak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszhetek neki? Mit csináljak? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Igazából eddig is tetszettek fiúk. De utoljára 2 éve volt 1 db randim valakivel, és igazából kaptam tőle is, meg néhány ismeretlen embertől is elutasítást (nem részletezem, mert nem lényegesek). És hát...mintha egyre inkább elhitettem volna magammal, hogy a kapcsolat valakivel az nem egy opció számomra, hogy nem lehetek sikeres ezen a területen, nem éreztem hogy lehetek bárkinek "az a lány". Tegyük hozzá, hogy nincs bajom magammal, van önbizalmam.

Szóval tetszettek mások is azóta, csak vagy hamar kiderült, hogy a srác nem nekem való, vagy már az említett gondolatom merült fel.

De mostanában olvastam a pozitív gondolkodásról, ami miatt kezdem elhinni, hogy miért ne lehetnék valakinek fontos ezen a területen.

És igazából tetszik is egy fiú, van közös óránk, amik előtt odajön hozzánk és dumálunk, gyakran néz, ilyesmi. De tudom, hogy tetszik más lányoknak, és én nem szeretnék tapadós lenni, mert azt már valószínüleg megszokta.

És nem tudom hogyan kerüljek vele közelebbi kapcsolatba, hogy többet beszélgessünk...stb? És hogy tudassam vele hogy bejön anélkül, hogy nyomulnék?

A kedves és segítőkész válaszokat előre is köszönöm.

16/L

2016. dec. 9. 16:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Beszélgess vele sokat, esténként (internet segítségével) mert akkor más téma is előjöhet ami iskolában nem, a komolyabb témákra gondolok, aztán kialakul valami akkor talán elhív valahova...vagy te vetsz fel valami közös programot. Télen ez nehéz ügy...de korcsolyázás, karácsonyi vásár, séta a parkba, ilyenek...érted.
2016. dec. 9. 16:36
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi választ. :) Csak annyi, hogy nem nagyon hiszek az internetes ismerkedésben.
2016. dec. 9. 16:42
 3/5 anonim ***** válasza:
#2: Nem azt mondtam az internetes ismerkedés nagyon jó. De őt már annyira ismered hogy beszélgess vele, és biztos lenne olyan dolog, akár szerelem téma vagy olyan amit iskolában a folyosón nem beszéltek de egy nyugodt otthoni légkör este ráveszi az embert hogy beszéljen róla. Ezért tanácsolom hogy beszélgess vele és ismerd meg jobban. Vagy hívd át hétvégén...de gondolom az korai lenne vagy nem igazán akarnád még.
2016. dec. 9. 16:45
 4/5 A kérdező kommentje:

Nem tudom. Lehet kicsit furcsa lenne, ha csak úgy raírnék, hogy beszélgessünk. Azt mondják, a mai világban ez már nem így van, de azért még mindig furcsa, ha valaki csak úgy rádír.

Hát igen... az elég furcsán venné ki magát, ha csak úgy elhívnám.

2016. dec. 9. 16:48
 5/5 anonim ***** válasza:

#4: Ne haragudj mi furcsa ebben? Beszélgettek suliban valamiről...és felveted hogy este ráírnál és lenne-e kedve beszélgetni. (A leírásod lapján jóba vagytok, szerintem nem utasítja el.)

Ez manapság így megy, ez a könnyebb nem pedig galambposta.

2016. dec. 9. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!