Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van egy fiú, aki nagyon...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy fiú, aki nagyon tetszik. Mit tegyek? Hogy mondjam el neki?

Figyelt kérdés

Hát igazság szerint nem beszéltünk még. Néha köszönünk egymásnak, de azon kívül még nem volt más. Nagyon rossz meg minden. A legrosszabb, hogy ő nem mutat semmi érdeklődést utánam! Azt látom hogy ha valakivel beszélgetek, akkor hallgatózik! De más semmi. Nem tudom mi kéne tenni. Hogy mondjam el neki? Nem állhatok csak oda,hogy hé, te ott..igen Te! Nekem tetszel! Jaj, ez nagyon nehéz, és rossz! Folyton néz, szemezunk, de azon kívül semmi nincsen. Adjatok tanácsot! Ti mit tennétek?

20/L

2016. dec. 5. 18:59
 1/2 anonim ***** válasza:

Előnyös lenne megtudni, hogy honnan ismered. (Egyetem/fősuli pl.)

Amugy én ilyenkor azt szoktam javasolni hogy menyj oda hozzá vagy írj rá fb-n valami kérdéssel. Például hogy ment egy bizonyos zh vizsga.(nem vagyok még egyetemista, nem vagyok ebben jártas hogy hogyan hívják) Ebből például szerintem egy nagyon jó társalgást el lehet indítani, utána pedig könyebb lesz. Hajrá😉

2016. dec. 5. 19:32
 2/2 A kérdező kommentje:
A helyzet az, hogy nincs fb-je, így nehéz a dolog!
2016. dec. 5. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!