Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam meg neki, hogy tetszik nekem?
Figyelt kérdés
Van egy srác aki néhànyszor szokott korepetálni. És nekem nagyon megtetszett, belé estem. 3év van köztünk, szeretnék a segítséget kérni. Mit tegyek, higy tegyem?2016. nov. 22. 17:33
1/3 Lazy Lover válasza:
térj a lényegre mond meg neki xy tetszel nekem rég óta szeretném ha lenne köztünk több is
2/3 anonim válasza:
Érzel az ő irányából némi kisugárzást a te irányodba? Vagy csak barátságot?
Ha érzel, akkor többször kéne mosolyogva rápillants, amiből ő léphetne. De a lányok sokszor félénkek, és pont az ellenkezőjét mutatják kívülről mint ami bennük lejátszódik.
Ha nem érzel, akkor nem biztos, hogy jól sülne el hogy megmondod.
3/3 A kérdező kommentje:
Valamilyen szinten érzek, de nemtudom:/
2016. nov. 23. 07:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!