Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Tudnátok nekem tippeket mondani amik bejönnek nálatok egy lányban? Nem hiszek az ilyen újságban olvasott tippekben😕
Figyelt kérdés
Mármint arra gondolok,hogy mik az alap elvárások! Meg hogy szeretitek-e ha a lány ki van sminkelve stb.... Kérlek kort írjatok!!
12/L
2016. dec. 4. 13:39
1/8 anonim válasza:
Szerintem 12 évesen nem kéne ilyeneken gondolkodnod.
2/8 anonim válasza:
Jaj istenem egy 12 éves is gondolkozhat ilyeneken...csak lehet hogy nem olyan intenzíven/komolyan éli meg mint egy idősebb...
3/8 anonim válasza:
Leszarom a sminket.
Leszarom a kort, csak ne 12-8 éves legyen.
Leszarom az egészet már lelke legyen, és nézzen azért ki valahogy, ahogy nekem tetszik nem úgy mintha mindennap buliba készülne-ennyi az elvárás főzni nem kell tudni, mert muszáj volt megtanulni a tróger k**ák között, de nem hátrány.
Ne próbáljon velem játszani, mert csak felidegesít a butaságával.
Soroljam még? :) a leki tényezők egyre jobban számítanak manapság amikor a legtöbb emberben 0 érzés van.
4/8 anonim válasza:
12 évesen is gondolkodhat ilyenen, csak tudja hol a határ. Nem értem minek rögtön leszólni. 12 évesen normális dolog, ha már van kiszemeltje, ez nem feltétlen azt jelenti, hogy már barátja is van. Még oviban is a legtöbb embernek van egy 'szerelme'.
5/8 anonim válasza:
Már nem megbántani akarlak, de 12 évesen mit akarsz te a fiúktól??? Ilyen korban foglalkozz a tanulással, különben később még szívni fogsz miatta. Ha értelmes vagy nem mész a kis "tini" ribizlik után akik már 13 évesen több f***t fogtak mint kilincset. Értem hogy érdekel a dolog, mert kit nem érdekelne? :D De jobb ha kicsit vársz még vele, gondolom te se akarsz depresszív állapotba kerülni csak mert elhagyott életed szerelme....Persze kipróbálhatod de ne számíts nagy dologra, 12 évesen még nem fogtok ( legalábbis nem kéne) olyan dolgokat csinálni ami szűkséges ahhoz hogy valakinek tartós hosszú távú és jó(!) kapcsolata legyen.
6/8 A kérdező kommentje:
Bocsánatot kérek ez a 12 éves húgom volt,akinek a szüleink nem engedtek regisztrálni a szexuális tartalmak miatt!! Elnézést!!
2016. dec. 4. 16:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!