Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem hogy soha nem lesz újra barátnőm? Több lent.
Volt már 4 kapcsolatom.. Az utolsó 2 évig tartott. Csak meg csalt a b.nőm..
Amit nem tudom mivel érdemelték ki..annyi volt a válasza hogy élni akarja az életét és nem akar 1 fiúval megöregedni.. Ezt mondta 2 év után.. Nem is értem. Na mind1..
Hiába szeretnék kapcsolatot mindig kosarat kapok. Hiába viszek rózsát az első randira. Hiába viszem el egy kávézóba..a vége mindig ugyan az hogy nem kellek.
Pedig nem tartom magam visszataszítónak..Meg mondják hogy gavallér vagyok meg egy igazi pasi.
Magamról:Őszinte vagyok komoly célokkal, komoly tervekkel és hűséges. És mindent meg teszek a kapcsolatomért.
Nagy vonalakba ennyi..
A kérdés mégis az hogy mit tegyek hogy legyen egy komoly kapcsolatom..?
Eléggé magam alatt vagyok miatta..:(
20F.
Hasonló beállítottságú vagyok mint te , szintén 20 éves.
Engem is dobott a barátnőm , pedig van pénzem is , jól is nézek ki , 5 éve edzek , dehát ez van :D
Férfi vagy, ő meg kislány , még nem éri fel ésszel ezeket a dolgokat.
Hidd el , pár év múlva amikor te boldog leszel , majd akkor fog elgondolkodni az életén, hogy hiába élte ki magát fiatalon , nem lesz soha boldog ha ezt tovább folytatja .
A férfi addig férfi ameddig pénze van , a nő meg jó esetben 30-35 éves koráig ameddig a szépsége tart .
Szóval fel a fejjel :D
20 éves vagy, nem 40, basszus! Ha normális vagy, bőven találsz csajt.
Az ex 30 évesen jött össze velem, igaz 2 év múlva szétmentünk, és azóta szingli.
A jelenlegi párom pedig 33 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!