Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van-e manapság olyan 14-15 éves lány, aki szép, kedves, okos és nem ku"va?
Figyelt kérdés
Vagy ezek túl nagy elvárások?2016. nov. 27. 14:35
12/21 A kérdező kommentje:
Nem vagyok pesszimista, tudom hogy vannak ilyenek, csak nem tudom, hogy hol keressem őket. A suliban lévő csajok nagy része ku.va. A maradék meg külsőre nem jön be.
2016. nov. 27. 17:28
13/21 anonim válasza:
Es van olyan fiu aki nem csak a 3,14nát latja a lanyokban?
14/21 anonim válasza:
A külső sem minden..nem kell topmodell ahhoz hogy boldog életet élhess vele..attól h nagy a melle/segge attól jobb ember? Nem. Csak ez a baj..akinek kisebb a melle és nem "fullos",az már le van sz*rva..
15/21 anonim válasza:
Ja vannak de óvatosan sok orvvadész le akarja őket vadászni szóval ha meglátsz egyet (csoda lenne) akkor minél előbb csapj le rá.
16/21 anonim válasza:
Vannak, de általában ezeket a fiúk nem becsülik és a salonos ribik kellenek nekik. :)
Tapasztalat.
/L
17/21 b_zsolt55 válasza:
Én azért nem általosítanák ennyire! Honnan veszed hogy a 14-15 éves lányok töbsége az ku*va?
20/21 anonim válasza:
van.nem is egy:) csak ha egy pasi ezt megtudja,rámászik,aztán elmondja mindenfele ribinek.legalább is nálunk ez a """""" divat """"""
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!