Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 év alattiakat miért nem vonz a bdsm?
nekem is tetszik. ha lesz barátom majd kipróbálom vele :)
17/L
ja és nem kérek privit
meglepődnének sokan, de én is nem egy olyat ismerek, aki
1, alig várja h 18 legyen, mert azelőtt nem mer bele kezdeni, pedig olyan vágyai vannak h behalok, amikor elmeséli ...ű
2, aztán van olyan is, aki bele is kezd, igaz ők kevesebben vannak, de vannak (és legtöbbször nem gondolnál semmit, a legjellegtelenebb, elsőre legszürkébb emberekről derül ki nagyrészt h mégse azok ...)
aztán hogy miért? sztem semmi ilyen nincs, érdekli a 18 felettieknek is ugyanazt az arányát, csak ki mikor kezdi ...
Elso vagyok
En a durvar nem szeretem sot nezni is undi, szeritem fel se allna :D
De a kikotozes az jobuli, lehet nem is tekintheto bdsm egyik reszehez se, de en fajdalmat sose okoznek a baratnomnek, en se kerek fajdalmat, de jo kikotozni az ágy 4 pontjához aztán jó ahogy mozog az élvezetektől:D
Barátommal sokszor beszélgettünk már erről..én hoztam fel a dolgot és szerencsére ő is benne van:) engem már 18 éves korom előtt is érdekelt:)
L/18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!