Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Próbálkozzak így a lánynál?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Próbálkozzak így a lánynál?

Figyelt kérdés
Van egy lány,aki tetszik,ha jól tudom 10.-es.Én 13.-as vagyok.De valószínű,hogy ez a lány rendészet szakmacsoportba jár.Én nem szívesen jönnék össze rendőrnővel.Nem bírnám elviselni,hogy jogköre legyen felettem,vagy letartóztatna vagy fegyvert fogna rám vagy akármi

2016. nov. 17. 13:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ez ugye vicc? :D
2016. nov. 17. 13:47
 2/13 A kérdező kommentje:
Nem.Komolyan,nem örülnék ha a barátnőm rendőr vagy katona lenne.
2016. nov. 17. 13:48
 3/13 anonim ***** válasza:
akkor meg hagyd a p*csába :D
2016. nov. 17. 13:54
 4/13 anonim ***** válasza:
Valoszinu hogy egy 16 eves kislany fegyvert fog csak ugy random a fejedhez meg letartoztat mert kedve tartja :D
2016. nov. 17. 13:55
 5/13 A kérdező kommentje:
Még nem,de mi lesz ha rendőr lesz?Meg akkor mi tartaná mégis vissza?
2016. nov. 17. 14:12
 6/13 anonim ***** válasza:

1. Attol mert rendor lesz evek mulva az rad nincs hatassal mert te szerintem ugy se lennel vele egyutt addig :D nagyon buta vagy meg.

2. Egy rendor ok nelkul nem tartoztat le es semilyen korulmenykozott sem fog fejdvert a fejedhez mert azt a tuszejtok teszik.

3. Ha a baratnom tegyuk fel hentes, nem fog attol engem is feldarabolni 😂

2016. nov. 17. 14:26
 7/13 anonim ***** válasza:
És ha csak egy két évig fog tartani? Nyugodtan randizgass vele😊
2016. nov. 17. 14:27
 8/13 anonim ***** válasza:

Ha évek múlva is eggyütt lennétek és ő rendőrnő lenne attól még szeretne téged és nem viselkedne rendőrként.

Meg ha épp szolgálatban lenne és összefutna veled akkor meg teljesen megváltozna és nem rendőrként viselkedne annak ellenére, hogy szolgálatban van

2016. nov. 17. 14:39
 9/13 A kérdező kommentje:
De ő nem nézne le,hogy nekem nincs jogkör,meg ő felettem áll?
2016. nov. 17. 16:38
 10/13 anonim ***** válasza:
Hülye vagy... nem nézne le semennyire sem, nem foglalkozna ilyennel.
2016. nov. 17. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!