Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan tudnám feldolgozni,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám feldolgozni, hogg azért utasított vissza, mert csúnya vagyok? 17/L

Figyelt kérdés

Az osztályban van egy fiú, akiben a leginkább az fogott meg, hogy - látszólag - mindenkivel kedves és bár jól is néz ki, mégsincs elszállva magától. Én így ismertem meg. Majd egy idő után feltűnt neki, hogy tetszik nekem és elhívogatott ide-oda, volt hogy az egész osztály előtt megcsókolt meg ölelgetett. Megkérdeztem tőle hogy akkor ezt most vehetjük-e úgy, hogy járunk, mire mondta, hogy eszében sincs velem járnia, nagyon ronda vagyok, csak pár haverjával fogadott, hogy megcsókol, mivel ez megtörtént, más már nem is kell tőlem, menjek amerre látok.

Valahogy már a kedvem is elment attól, hogy kapcsolatom legyen... Nem néztem volna ki belőle, hogy ilyet megcsinálna akárkivel. Ja igen és a legjobb, hogy azt is elkezdte kritizálni hogy hogyan öltözködöm, meg hogy nekünk alig telik valamire, ha összejönnénk, akkor a szülei biztosan nem néznék jó szemmel a "magamfajtákat".

Pedig én tényleg nagyon kedveltem, mindig normálisan beszélgetett velem, mindenre szívesen válaszolt, jók a jegyei is amúgy.

2016. nov. 16. 12:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

ez egy gennyláda srác:(

keress egy másik srácot, aki nem köcsög, mert csak így lehet párt találni:)

2016. nov. 16. 15:10
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Leirnam h mit gondolok arrol a kis degeneralt baromrol, de akkor letiltana a gyakorikerdesek.

Figyelj, probald kiverni a fejedbol az egeszet. Egy bunko paraszt, es csak orulhetsz, hogy nem jott ossze vele a dolog. Veled semmi gond sincs, csakis vele! Ne felj, megtalalod az igazit!

2016. nov. 16. 15:50
 13/14 anonim ***** válasza:
32%
:"DD CSUNYA VAGY ? XD azert elegge megalazo..ha azert utasitanak vissza mert ronda vagyok Szerinem
2016. nov. 16. 17:26
 14/14 anonim ***** válasza:
60%
azért nelegyetek már igy felháborodva én ronda fiuként mindig megkapom ezt az idiótáktól azon is hisztiztek régen hogy együtt legyenek velem az edzésen ' persze most pénzesen meg jön rám az összes prosti D jol tette a srác megérdemelted
2016. nov. 17. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!