Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Srácok! Nektek számít valamit,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Nektek számít valamit, ha mondjuk jön szembe veletek egy lány és rátokmosolyog? Mit sugall ez? Vagy inkább nem kéne?

Figyelt kérdés

2016. nov. 9. 22:07
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem erről most az jutott eszembe, hogy múltkor eldöntöttem, mindenkire rámosolygok az utcán, hagy legyen jobb napjuk...:D Lehet nem kéne, kíváncsi vagyok a válaszokra!

(Bocsi, hogy lányként válaszoltam!:))

2016. nov. 9. 22:09
 2/5 anonim ***** válasza:

én örülnék neki és esetleg azt feltételezném h bejövök neki de még nem nagyon mosolyogtak rám és nem is volt barátnőm 15F :(

(pedig én nagyon próbálkozom :D)

2016. nov. 9. 22:16
 3/5 anonim ***** válasza:

Úgy vagyok vele, hogy jó kedve van az illetőnek. :)

Volt már ilyen.Jött velem szembe, rám mosolygott én meg vissza. :)

2016. nov. 9. 22:19
 4/5 anonim ***** válasza:
Bocs 1. de lenyúlom az ötletet.
2016. nov. 9. 23:01
 5/5 anonim ***** válasza:

Óóó, nyugodtan, majd ha találkozunk tudni fogom, hogy te vagy az, mert rám mosolyogsz.:)

(Első voltam)

2016. nov. 10. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!