Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon elkeserítő a helyzetem....

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon elkeserítő a helyzetem. Valaki akinek van ideje elolvasná és tudna segíteni?

Figyelt kérdés

Szóval.

Egy 15 éves lány vagyok,még nem volt barátom.Nagyon sok fiú csapta nekem idáig a szelet.De egyikel sem jutottunk el odáig hogy eggyütt legyünk.

A baráti körömből mindenkinek van valakije.Félre értés ne essék,nem vagyok féltékeny.Csak nagyon rossz érzés mikor találkozunk és mindenki a barátnőjével/barátjával foglalkozik.

Komolyan néha már annyira egyedül érzem magam hogy sirhatnékom van.

Nem tartom magam egy csúnya lánynak,kedves ,okos és vicces vagyok.Vannak életcéljaim.

Akkor miért lehet az hogy a srácok akiknek eddig tetszettem egyik pillanatról a másikra összejöttel az iskola utcasrakijával?

Ők mivel többek mint én?

Ha valaki tudna segíteni hogy mit tehetnék,min változtassak azt nagyon megköszönném :)

(Bocsánat az értelmetlen kérdésért nem tudtam máshogy megfogalmazni :D)

2016. nov. 7. 17:30
 1/8 anonim ***** válasza:
ezzel nem vagy egyedül,igaz nekem volt már barátnőm de így magányosan most nem túl jó 17/F
2016. nov. 7. 17:33
 2/8 FreddieM válasza:
Azok a fiúk nem ismerik az értékét egy ilyen lánynak. Nekik csak a szex a fontos, majd ha megtették mennek másik lány után, szóval meg kell várni azt, hogy igazi férfit kaphass, aki szeret és tisztel.
2016. nov. 7. 17:35
 3/8 anonim ***** válasza:
na én pont ilyen vagyok és amikor azt gondolom megtaláltam azt a lányt aki ugyanígy gondolja,minden szépen és jól indul és tart egy darabig majd megváltozik és az történik amiért mindenki siránkozik hogy miért csal meg,miért csak szórakozott velem stb... na de egyszer mindenkinek szerencséje lesz és megtalálja azt akivel boldog lehet
2016. nov. 7. 17:39
 4/8 anonim ***** válasza:
Vagy csak éppen túlságosan nehezen adod magad, ha már egy srác tegyük fel, rádír 10x, és te egyszer sem keresed, azt fogja hinni nem érdekled...de van aki nem fog rád írni 10x sem.
2016. nov. 7. 17:39
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Én is ilyen csajokkal voltam sokáig és mai napig is szoktam. De egyre jobban rájövök, hogy semmi értelme. Megdugom és igazából nincs is ebbe több. Inkább egy rendes kapcsolatot szeretnék de sajnos nincs olyam ismerösöm aki olyan lenne. 17/F
2016. nov. 7. 17:43
 6/8 October15 ***** válasza:

Azért azt gyorsan szögezzük le, hogy a lányoknak kb mindenki ribizli aki nem ő vagy a barátnőjük.. :D szóval azt kijelenteni, hogy csak a szex miatt jöttek össze mással pöpet meredek lenne.

Ettől eltekintve miért akarnál változtatni? + Ennyi infóból még ha kellene is akkor se tudnánk, hogy mit. :D 15 évesen doszta ráérsz ha akadtak eddig érdeklődők akkor sanszosan fognak is még akadni. Max annyit kell tenned, hogy ha eddig szokásod lett volna az, hogy nem hozod a tudtukra, hogy amúgy nincs problémád a közeledésükkel akkor erről szokj le de ez alatt nyilván nem azt kell érteni, hogy "-Járunk? Persze!".. :D

2016. nov. 7. 19:03
 7/8 anonim ***** válasza:

Gyors tapasztalat-szerzèsre megy.... A csaj meg vevő erre..

Sajnos ilyen a világ.. Nagyon örülnèk ha változna, de nem fog

15F

2016. nov. 9. 16:27
 8/8 Firedoom ***** válasza:

19 evesen meg mindig nem volt parkapcsolatom, de nem kezdem el szidni sem a tarsadalmat, se a kort, se a benne eloket. Egy ismerosom szavait idezve: "A vilag akkor sem lenne rosszabb, ha az utcan mindenki azzal kefelne akivel akar es akkor amikor" persze ez enyhen eltulzott, de ha valaki akarja akkor tegye. A tarsadalom nem lesz rosszabb vagy jobb, egyszeruen mas lesz.

Ha kapcsolatot akarsz akkor legyel kozvetlenebb. Nyiss te a sracok fele es a tobbi. Valzoznod felesleges es ugysem tudjuk, hogy milyen vagy. A kerdesed jelen formajaban nem tudjuk erdemlegesen megvalaszolni.

2016. nov. 9. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!