Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan tudhatom meg ki volt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Quatermain kérdése:

Hogyan tudhatom meg ki volt ő? Mennyi esélyem van, hogy újra látni fogom ezt a lányt?

Figyelt kérdés

Nagyon bonyolult kérdés, tudom. De számomra sokat jelentene.

Péntek délelőtt jött velem szembe egy kb. 14-15 év körüli hosszú, szőkésbarna hajú lány amikor mentem a boltba, nagyon szépen nézett és rám mosolygott, szemeztünk, viszonoztam a mosolyt. Mikor kijöttem találkoztam egy lánybarátommal, pont egy park szerűség van ott és elkezdtünk beszélgetni. Megkérdeztem tőle, hogy nem látta-e azt a lányt, aki 5 perce itt jött el. Nem látta. Majd egyszer oldalra pillantok, akkor megláttam ismét, csak akkor a barátnőjével volt. Megfagyott a levegő körülöttem és néztük egymást, de ha leszólítom kellemetlen lett volna az ő barátnőjének meg a lánybarátomnak is. Tehát mellőztem a dolgot, de most nagyon bánom, ez nálam amolyan íratlan szabály. Lányt csak akkor érdemes leszólítani, ha egyedül van és én sem vagyok más lánnyal. Olyan érzésem volt, mintha álmomban találkoztunk volna, elkapott a dejavu. Nagyon tetszett és legalább olyan lány nézett meg akivel kölcsönös volt ez.

11:50-kor láttam felszálni egy buszra, annyit tudok merre ment az a busz, de az a járat érint legelőször egy vasútállomást, 3 települést és végül Dunaújvárost. Szóval nem tudom hova mehetett, de ha itt tanul, akkor az nagyon jó jel, mert van esély rá hogy találkozzunk, akkor épp szünet volt. Hogy ha nem ide jár suliba, akkor már csak a csodában bízhatok.

Facebookon találtam hasonló lányt, ide jár suliba, a környéken él, valamennyire hasonlít rá, de nem érzem azt az érzést hogy ő az, nem érzem azt amikor megláttam. Nagyon elbizonytalanodtam.

Kérek mindenkit, hogy építőjellegű választ írjon.

2016. nov. 6. 13:26
 1/6 anonim ***** válasza:
A jövő héten is menj ki ahhoz a buszhoz. Lehet, akkor is fog utazni.
2016. nov. 6. 13:46
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Láttam egy lányt aki egy fiút keres itt, de ő étteremben volt.Pedig már kezdtem örülni.

Azért sok sikert!

2016. nov. 6. 13:56
 3/6 anonim ***** válasza:
A busz jó ötlet lehet. Vagy még a környéken azidőtájt körülnézni. És a facebook is.
2016. nov. 6. 14:24
 4/6 anonim ***** válasza:
50%
Nem hagyta el véletlenül a cipőjét?
2016. nov. 6. 23:20
 5/6 anonim ***** válasza:

Ez annyira aranyos ahogy igy leirtad :)

Figyelj en is azt mondom h menj a buszhoz es jarj nyitott szemmel ott

Ha meg a sors ugy akarja talalkoztok meg es ujra lathatod

Remelem megtalalod :))

15/l

2016. nov. 13. 11:08
 6/6 A kérdező kommentje:
Kedves 5-ös éppen aznap amikor írtad a választ, láttam megint csak akkor szálltam fel a buszra ami 16:40-kor indult mikor ő elment a járdán. Egy lépéssel közelebb járok, csak az a gond személyleírás alapján az ott élő barátaim sem ismerik fel. Nagyon aranyos vagy, köszi. :)
2016. nov. 16. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!