Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ciki vagy cuki?
Hát..szoktam látni lányokat mesehos ruhában és sajnos tőlük megbolondulok.
Olyan dolgokat mutatnak és olyan dolgokról beszélnek amitől frászt kapok.
Például hogy tom és jeryben mennyire vicces volt az a kutyus.
Meg mikor megjelenik egy Miki egeres ruhában...hát...elviselhető,dw számomra sokkal kivanatosabb és szimpatikusabb egy komoly és komolyan oltozkodo okos lány.
Gondolj bele a szex részébe...a fiúknak sokkal izgatobb egy szép áttetsző fehérnemű mint egy rózsaszín szivecskes bugyi.
Úgyhogy sajnálom...en a komoly oltozkodesu komoly lányokat szeretem.:)
17/f
Hát én is ilyen fajta lány vagyok, bár nem öltözködök mesehősös ruhákba, és szoktam normális filmeket nézni. De a többi az mind igaz rám. Már 1 éve együtt vagyok a barátommal és imádja, hogy ilyen vagyok. Ez egyáltalán nem ciki.. Szerinte is nagyon cuki. Ja és pont nem rég vett nekem egy hatalmas plüsst, hogy ha nem alszik mellettem, akkor plüss kutyához bújak és aranyosan be is fújta az illatával :) Nem tudom miért tartja valaki ezt cikinek.., de persze mindenki máshogy gondolja.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!