Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ciki vagy cuki?

Figyelt kérdés
Hogyha a barátnőtök nagyon szégyellős félénk új társaságban és belétek bújik mivel csak titeket ismer és ezátal biztonságba érzi magát. Csak úgy tud elaludni,hogy közben fogni kell a kezét ha egyedül alszik akkor a plüss állataihoz bújik.Már nem kis gyerek de még mindig szeret meséket nézni. Mesehősös ruhába járni.Félénk nagyon de,hogyha valaki a párját bántja akkor ölni tudna érte.Ti egy ilyen csajt szégyellnétek vagy büszkén felvállalnátok,hogy ő a barátnőtök?
2016. nov. 5. 19:51
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Moe
2016. nov. 5. 20:42
 12/21 anonim ***** válasza:
60%
Hát mivel az ilyen lány nagyon ritka és ez mind aranyos dolog akkor nálam 100% hogy cuki, az ilyen lányok a legédesebbek, minden fiú imádja ha egy lány hozzá bújik! :D
2016. nov. 5. 20:48
 13/21 anonim ***** válasza:
Örülnék neki.
2016. nov. 5. 20:58
 14/21 anonim válasza:
Cikiii???Ez biztos hogy nem ciki, Ha egy lány ilyeneket csinál az nagyon Cuki :D
2016. nov. 5. 20:59
 15/21 anonim ***** válasza:
Cuki:DD
2016. nov. 5. 21:01
 16/21 anonim ***** válasza:
Ennél cukibb barátnőt el sem tudok képzelni:D<3
2016. nov. 5. 21:14
 17/21 anonim ***** válasza:
#12-es vagyok, még annyit hogy: Látod mennyi ember van itt aki azt mondja hogy cuki? Én el sem tudom képzelni hogy ezekben mi a ciki! :D Mindenki örülne egy ilyen csajnak, hidd el hogy azok közül amit felsoroltál, egyik sem ciki! ;)
2016. nov. 5. 21:22
 18/21 anonim ***** válasza:
Szerintem is cuki.Bárki előtt felvállalnám
2016. nov. 5. 22:09
 19/21 anonim ***** válasza:

Hát..szoktam látni lányokat mesehos ruhában és sajnos tőlük megbolondulok.

Olyan dolgokat mutatnak és olyan dolgokról beszélnek amitől frászt kapok.

Például hogy tom és jeryben mennyire vicces volt az a kutyus.

Meg mikor megjelenik egy Miki egeres ruhában...hát...elviselhető,dw számomra sokkal kivanatosabb és szimpatikusabb egy komoly és komolyan oltozkodo okos lány.

Gondolj bele a szex részébe...a fiúknak sokkal izgatobb egy szép áttetsző fehérnemű mint egy rózsaszín szivecskes bugyi.

Úgyhogy sajnálom...en a komoly oltozkodesu komoly lányokat szeretem.:)

17/f

2016. nov. 5. 23:00
 20/21 I am Nephilim ***** válasza:

Hát én is ilyen fajta lány vagyok, bár nem öltözködök mesehősös ruhákba, és szoktam normális filmeket nézni. De a többi az mind igaz rám. Már 1 éve együtt vagyok a barátommal és imádja, hogy ilyen vagyok. Ez egyáltalán nem ciki.. Szerinte is nagyon cuki. Ja és pont nem rég vett nekem egy hatalmas plüsst, hogy ha nem alszik mellettem, akkor plüss kutyához bújak és aranyosan be is fújta az illatával :) Nem tudom miért tartja valaki ezt cikinek.., de persze mindenki máshogy gondolja.

17/L

2016. nov. 6. 20:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!