Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vegyek bátorságot ahhoz, hogy megszólítsam a kiválasztott lányt?
Nos, én lány vagyok, és nem zavar, ha leszólít egy ismeretlen (ha normális, és éppen nem sietek).
Az, hogy miképpen szólítsd le a helyszíntől függ. Mondjuk ha buszon utaztok, akkor hogy merre megy, ha tescoban, akkor örül-e, hogy nincsenek zárva vasárnap a boltok vagy ilyesmi.:DD kevesebb az olyan dolog ami nem jön be, mint ami igen. Bár ez az adott lánytól is függ.. van aki gáznak érzi az időjárásról való társalgást, másnak ez a kedvenc témája.. De a lényeg, hogy miután leszólítottad a lányt, te irányítsd a beszélgetést.
Hogy hogyan vegyél bátorságot? Gondolj bele, hogy ha most nem szólítod le, akkor lehet többé sosem látod, vagy ha látod is, lecsapják a kezedről..
Sok sikert!!(:
Ha monjduk egy suliba jártok, akkor egyszer a folyosón odamehetnél hozzá, mikor pont egyedül van. Bemutatkozhatnál neki, elmondhatnád, hogy szimpatikusnak találod és szeretnéd megismerni. Onnantól már csak rajta múlik, hogy mit reagál. :)
Tömegközlekedéskor is jó taktika lehet ez szerintem, de akár facebookon is írhatnál neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!