Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi történt a világgal, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szuperpocok kérdése:

Mi történt a világgal, hogy tanfolyamokon kell tanulni a párkeresést?

Figyelt kérdés

Elkeserítő látni azt ami körülöttem megy. Mintha a vonzalomkeltés egy megoldhatatlan matematikai képlet lenne. Önkéntes randiguruk mesélik el élőben vagy online oktatási anyagokban, hogyan kell megszólítani a nőket, hogyan kell bizalmat ébreszteni bennük, vonzóvá tenni magamat a szemükben.

Mi a fene történt? :(

24/F

2016. nov. 3. 22:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
# 10 Miért lenne tragédia? Én nem hiszek el mindent abból, amit interneten olvasok, nem azért olvasom, hogy rögtön benyaljam. Ha a válaszomra céloztál, nem értem ott hol volt "tanács" egyáltalán, amivel önjelölt tanácsadónak tűntem volna számodra? Hol írtam le, hogy tudom a tutit? Sehol, és nem is gondoltam erre, mások véleményére is igazán nyitott vagyok, miközben leírom a sajátom, egy ilyen kérdésnél, ahol le sincs írva, hogy szakemberekről szólna a kérdés, és sehol sem írtam, hogy ne hinnék a szakemberekben. Tudsz olvasni?
2016. nov. 8. 07:22
 12/13 anonim ***** válasza:
"Tudsz olvasni?" Ezt egyáltalán nem rossz indulatból kérdeztem, csak tényleg nem tudok mit mondani arra, amikor olyant hánynak fel, amit nem mondtam/írtam.
2016. nov. 8. 07:26
 13/13 anonim ***** válasza:

#11 miért veszed magadra, ha szerinted sem vonatkozik rád?

,-PP

a te véleményeddel szálltam vitába, de én egy szóval nem írtam, hogy rólad szól, pláne, hogy téged kritizállak vele. általánosságban írtam az ilyen oldalak és fórumok közönségéről - és attól, hogy te pont nem a leírt módon viselkedsz, még sokan így vannak vele...

2016. nov. 8. 09:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!