Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez most mi? Segítsen valaki

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most mi? Segítsen valaki

Figyelt kérdés
Már 1 éve tetszik egy fiú, de kiderült, hogy van barátnője én meg úgy érzem mintha szerelmi bánatom lenne, vagy nem tudom. Még mindig csak őrá tudok gondolni és más fiúra rá se nézek. Nagyon szarul érzem magam emiatt :/
2016. okt. 20. 19:38
 1/2 anonim válasza:
Hát szerintem ha komoly a dolog a fiú és a lány között akkor lépj tovább. De ha nem komoly akkor várd meg hogy szakítsanak és tedd a dolgod
2016. okt. 20. 19:52
 2/2 anonim ***** válasza:
Szia! Velem is ugyanez történt a napokban, de nekem már 3 éve tetszik a srác, nagyon rosszul vagyok azóta, hogy megtudtam van barátnője. Alig eszek, bánatos vagyok.... Nem nagyon tudsz ellen mit tenni. 13/l
2016. okt. 20. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!