Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki gyorsan segítsen!?
Elrontottam... Egy fiú érdeklődött irántam (ez a kifejezés nem tudom, hogy nyelvtanilag helyes-e), de elbénáztam. Rám írt egyik nap, bókolt meg minden. Mondta, hogy találkozni szeretne velem és elhívott a meccsére. Másnap még mondta, hogy meséljek valamit, de nem tudtam mit. Le is zárult ezzel kb a beszélgetés. Aztán kiakadtam azon, hogy látta, de nem ír vissza. Ez volt ma. Szépen mondtam neki, hogy ne csináljon ilyet, mert ez idegesít mondta, hogy "Istenem" aztán elköszönt. De eddig mindenféle szíveket meg szív szemű emojikat meg puszikat küldött és ma semmit. Most nem tudom mi van lerázott és tovább facezett. Láttam, hogy még aktív. Hogy hozzam helyre? Valaki segítsen. Ez lehet a baja vagy valami más? Ez nem a teljes sztori, de kb ez a lényeg. Aki segíteni akar többet is az írjon privátban és elmesélem az egészet.
Beszólásokat nem kérek!!! 15/L
Úgy döntött, hogy nem szeretne tovább ismerkedni egy olyan lánnyal, aki kiakad azon, hogy nem írt vissza valamire. Ha érdekel a srác, akkor nagyjából annyit tehetsz, hogy bocsánatot kérsz tőle a korábbi viselkedéséért és a jövőben nem kéred számon hasonló apróságok miatt.
Ha ez csupán egyetlen alkalom volt, akkor van esély rá, hogy sikerül túllépnetek rajta, ha viszont rendszeresen viselkedsz így akár vele, akár másokkal is, akkor valószínűleg már nem érdekled és kerülni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!