Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nehezen viselem, mi a legjobb megoldás?
en is voltam hasonlo helyzetbe... nm tudtam hogy mit erzek iranta de van egy tippem amivel kiderithetet hogy mit is erzel itanta... hogy szerelem e vagy csak barati szeretet
1. Kepzeld el hogy ti nevetgeltek.
2. Kepzeld el hogy ti kezenfogva setaltok az utcan.
3. Kepzeld el hogy ti csokoloztok.
4. Kepzeld el hogy mint az amcsi filmekben, olelkeztek pizsiben a fotelen es minden masodik szavatok az hogy szeretlek.
ha mind ezt elkepzelted, es jo erzes tolt el es azt kivanod hogy barcsak megtortenne akkor biztos hogy szereted. Ha csak egyik nm jon be neked akkor rakenyszerited ot magadra es bebeszeled magadnak hogy szereted pedig csak hialyzik a tarsasaga... es is voltam ilyen helyzetben...az egyik haverom szerelmes volt belem es ezt bevalotta es en hulye belementem hogy jarjunk habar en nm szerettem ot csak mint baratot... a vegen jobban megbantottam mint ha elmondtam volna neki az elejen hogy en ot csak baratkent szeretem... jol gondold meg hogy mit teszel mert ha rosszul dontesz akkor vegkep nm fog szoba alni veled... en is sokat kellett dolgozzak hogy megint baratok legyunk de akkor sem volt mar a regi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!