Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan hívjam fel magamra a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magamsemtudom kérdése:

Hogyan hívjam fel magamra a fiúk figyelmét? Többi lent

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok. Nem volt még barátom, de már szeretnék. Ki vagyok rá éhezve. (Félreértás ne essék nem a szexuális kapcsolatra gondolok, isten ments, az még ráér, "csak" a szerelemre.) Magas vagyok (172) vékony (58) tényleg szép is vagyok, az öltözködésem normális, általában passzos ruhát hordok ami kiadja az alakomat. Mégsem vesz észre senki. Illetve észrevesznek általában a felnőtt férfiak. Úgy megbámulnak. Érettebbnek tűnök a koromnál az tény.. olyan 18-19-nek nézek ki. Azok nem vesznek észre akik korban hozzám illenének. (17-18) azért ezt a korosztályt jelölöm meg mert fontos nekem az érettség és az értelmekre való nyitottság. De mi lehet a baj? Mit tegyek? Megveszek ha továbbra se lesz semmi.segítsen valaki. (NEM ITT AKAROK ISMERKEDNI, OLYAN JELLEGŰ VÁLASZOKAT ÉS PRIVIKET NEM KÉREK. A KÉRDÉS NEM TÁRSKERESŐ JELLEGŰ!!!!)

2016. okt. 19. 17:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
10 vagyok, kiegészíteném. Lehet nem ismered be, de ha odaállna eléd valaki akár buszon, megszólítana, biztosra veszem találsz valamit amiért kapásból közlöd vele miért felejtsen el és ne erőlködjön.
2016. okt. 19. 19:11
 12/17 A kérdező kommentje:
Hehe.. buszos esetem már volt.. de az a srác nagyon nem volt se jóképű se férfias.. ne érts félre nem a külső a legfontosabb. De első benyomás :) amúgy annyi az elvárásom hogy képes legyen mély érzelmekre...
2016. okt. 19. 19:15
 13/17 Firedoom ***** válasza:
60%

Erett gondolkodas? Gyeekek itt vagyok! :'D

A hetesnek igaza volt: valoban a noknel sikertelen, balf asz sracok trollkodnak itt es lenyegeben en is ezt a sort szaporitom!

Tehatakkor gazdalkodjunk abbol a minimalis tudasbol amit elenk tartal. Szep vagy, magas es karcsu. Ez mind szep es jo, bar a 172 nem magas.

Kiteszed amid van. Ergo van mit. Szemely szerint jobban szeretem a kisebb idonokkal rendelkezo lanyokat, de gondolom ez senkit nem erdekel.

Viszont megvan az indok arra, hogy miert tetszel az idosebb pasiknak. Ki nem akarna 40 felett egy fullos 18 evest dongetni? (Mar bocs). A korosztalyod tesz rola, hogy ezt az osszes mereszebben oltozkodo lanyra rapecsetelje. Itt egy pelda:

-Jo a kocsid, jokepu vagy, dugunk neha?-Nem. Nem velem tortent meg hanem egy osztaly tarsammal. A friss 9.es koszones es minden felvezetes nelkul ezzel kezdte.

Egy negativ peldat persze nem lehet rasutbi egy egesz evfolyamra, tehat ne ertsetek felre, nem alltalanositani akarok.

De akkor mi van a korodbeli sracokkal?

Tul jo no vagy hozzajuk? Bar logikatlan es soha nem ertettem meg ezt az erzest, de megis aterzem ferfi tarsaim meglepoen hulye problemajat. Ki tudja? Lehet, hogy te vagy a fel osztaly szepsegidealja, de pont ezert nem MERNEK nyitni feled.

Esetleg a szemelyisegeddel lehet baj, de minimum egy honapos ismeretseg nelkul csak elso benyomasra ilyet nem mondhatok.

Egy rossz otlet: probalj meg visszafodottabban oltozkodni. Lehetsz divatos, de a sracok ne csak egy segget vagy egy mellet lassanak beloled. Nem vagyok egy stilus szakerto, de en egy szoknya+comb zokni/sotetebb harisnya kombot ajanlok es veletlenul sem a beteg fetiseim miatt...

Tovabbi szep napot! Talan hasznos volt 1-2 sor a sok kozul! 19f

2016. okt. 19. 19:31
 14/17 A kérdező kommentje:
Naa nem kell félreérteni. Nem öltözök túl kihívóan.. nem rakok ki mindent.. ízlésesen szépen csak.. és az arcomat hangsúlyozom egy nagyon visszafogott sminkkel nem a mellem vagy a fenekemet.. :)
2016. okt. 19. 19:55
 15/17 anonim ***** válasza:
Ha nagyon szeretnél egy párkapcsolatot valakivel aki mély és értelmes, akkor talán megpróbálhatod megkérdezni a barátnőidet, hogy van-e olyan pasi aki neked bejöhetne, illetve elmehetnél "közösségekbe" mint például edzés vagy valami szakkör/klub, a lényeg az, hogy külsőről nem lehet nagyon megállapítani, hogy mennyire okos valaki, ehhez meg kell ismerni az embert, a szerelem első látásra pedig ritka, persze felszínesebb pasikat simán fel tudsz szedni úgy ahogy, de ha nagyobb eséllyel szeretnél egy racionálisabb gondolkodású fiút magad mellé, az általában időbe és energiába telik. Személyesen mondva szívesen megismernélek, de gondolom nem ez lenne számodra a legideálisabb hely számodra, amit teljesen megértek, a hátrányai miatt.
2016. okt. 19. 22:32
 16/17 anonim ***** válasza:
Írj. 36/F
2016. okt. 20. 08:01
 17/17 anonim válasza:
Sztm az h pl en is batortalan vagyok hozza. Ironikus vicckent mondok durvs dolgokat am...
2016. okt. 21. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!