Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magamsemtudom kérdése:
Hogyan hívjam fel magamra a fiúk figyelmét? Többi lent
Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok. Nem volt még barátom, de már szeretnék. Ki vagyok rá éhezve. (Félreértás ne essék nem a szexuális kapcsolatra gondolok, isten ments, az még ráér, "csak" a szerelemre.) Magas vagyok (172) vékony (58) tényleg szép is vagyok, az öltözködésem normális, általában passzos ruhát hordok ami kiadja az alakomat. Mégsem vesz észre senki. Illetve észrevesznek általában a felnőtt férfiak. Úgy megbámulnak. Érettebbnek tűnök a koromnál az tény.. olyan 18-19-nek nézek ki. Azok nem vesznek észre akik korban hozzám illenének. (17-18) azért ezt a korosztályt jelölöm meg mert fontos nekem az érettség és az értelmekre való nyitottság. De mi lehet a baj? Mit tegyek? Megveszek ha továbbra se lesz semmi.segítsen valaki. (NEM ITT AKAROK ISMERKEDNI, OLYAN JELLEGŰ VÁLASZOKAT ÉS PRIVIKET NEM KÉREK. A KÉRDÉS NEM TÁRSKERESŐ JELLEGŰ!!!!)2016. okt. 19. 17:28
2/17 A kérdező kommentje:
Mondtam nem túl komoly kapcsolatot szeretnék... de vágyom rá.. ez van
2016. okt. 19. 17:33
3/17 A kérdező kommentje:
Korán érő típus vagyok... minden téren
2016. okt. 19. 17:34
4/17 anonim válasza:
5/17 A kérdező kommentje:
De miért???? Nem igaz hogy itt nekem soha senki nem képes normális választ adni??? Azt se tudom mi a francnak vagyok még fent. Szar az egész.
2016. okt. 19. 17:46
6/17 anonim válasza:
#5 " de miért? " " csak úgy, azért :DDD
7/17 anonim válasza:
Kérdező... Sajnos itt nem a nagy megváltást kell várni. :)
Sajnos a tini párkapcsolatban lévő válaszoló emberek nagyrésze egy gyerekes gondolkodású értetlen,lanyoknal sikertelen fiúk.
(Ezt a 6. Os valaszolo,be is bizonyította)
Tőlük nem szabad ertelmes választ várni.
Szóval tényleg nem segít itt senki...en sem jovok már fel szerintem.;D
17/f
8/17 anonim válasza:
#7. Válaszoló vagyok.
Sajnos vacakol a telefonom és lettek hibaim,de most nem javítanám ki,ha lehet.:)
9/17 A kérdező kommentje:
Hetes igazad van :) legalább egy érett gondolkodású fiú... :)
2016. okt. 19. 18:56
10/17 anonim válasza:
Túl magas elvárások... tízből, nyolcnál ez a gond újabban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!