Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi a véleményetek egy ilyen srácról? 16/F
Tudom, ezer és egy ilyen kérdés van már itt, de azért én is megpróbálom. :D
Szóval: Kedves srácnak tartom magam, könnyen barátkozom, nyitott vagyok, viszonylag jó tanuló (nem vagyok kitűnő, de a négyes azért mindenből megvan). Szeretek olvasni, rendszeresen úszom. A zene nagyon fontos nekem, ha bármi gondom van, oda menekülök, nagyon sokat hallgatok. Érzelmes típus vagyok, ha megszeretek valakit, elég ragaszkodóvá tudok válni, és ez - szélsőséges esetben - féltékenységgé is fajulhat (de erre még nem volt példa, csak ismerem magam). Szeretek poénkodni, csak néha elég fárasztó viccekkel állok elő :D
Elég lusta tudok lenni (és vagyok is), ha kicsivel jobban koncentrálnék a dolgokra, jobban mennének. Azt mondják, hogy jó a logikám, nos, én ezt nem mindig tapasztalom, bár tény, hogy néha tényleg jól látok meg dolgokat. Kicsi önbizalomhiányom van, ezért is vagyok olyan ragaszkodó. Szeretném, ha szeretnének.
Viszonylag magas vagyok (183 cm), viszont vékony az alkatom. Szőke haj, kék szem, fehér lovam nincs. :D
Nem akarok egoistának tűnni, remélem, nem istenítettem magamat túlságosan. :)
Bár alapvetően nem ismerkedős a kérdésem, de ha gondoljátok, írhattok nyugodtan, de elsősorban inkább budapesti lányok, ha lehet. :))
Trollok kíméljenek!
1# Na pont hozzádhasonlóak miatt, nem kellenek a rendes srácok a lányoknak.
Csak a flegma, bunkó, elérhetetlent játszó parasztokra mennek, aztán csodálkoznak, hogy kibodják őket...
Kerdezo, te teljesen rendben vagy minden téren, biztosan talalsz majd egy hozzad illo rendes lamyt :)
Fúúú, nekem is fárasztó a humorom :D
Mondjuk nekem ehhez hozzá jön egy enyhe hiperaktív beütés is XD
Egyébként a leírtak alapján teljesen oké vagy :)
15/L
(Q:What do you call it when a cat wins a dog show?
A:Cat-has-trophy!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!