Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mi jut eszetekbe egy srácról a gépészmérnök szó hallatán?
Figyelt kérdés
minden véleményre kíváncsi vagyok :)2016. márc. 7. 21:01
1/24 anonim válasza:
Az hogy gépészmérnök, valószínűleg szereti az autókat és hogy később sokat fog keresni:D
2/24 A kérdező kommentje:
kort is írjatok majd :) én am 20 :)
2016. márc. 7. 21:07
3/24 anonim válasza:
Jó matekból, amiből én sosem leszek :'D
19/L
4/24 anonim válasza:
Intelligens. És én kifejezetten szeretem, ha nem egy "hülyegyerekkel" hoz össze a sors, mert komolyabb dolgokról is el tudunk beszélgetni. 20/L
6/24 anonim válasza:
Fiu vok de neked drukolok mer remelhetoleg te seaz egy eszakasokra hajtasz
7/24 A kérdező kommentje:
annak nem látom értelmét.. érzelem nélkül semmit nem ér :)
2016. márc. 7. 21:29
8/24 anonim válasza:
Szerintem azok a legjobb pasik akik jól számolnak!!
9/24 A kérdező kommentje:
kifejtenéd, miért nagy előny ez nekünk srácoknak? :)
2016. márc. 7. 21:44
10/24 anonim válasza:
Azt h olyan tudasa van amit esetleg hasznalni is tud... Es am szerintem az egy tok jo szakma, en lany letemre elgondolkodtam rajta h gepesznek kene tanulnom.....
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!