Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol találnék hozzám illő lányt?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találnék hozzám illő lányt?

Figyelt kérdés
Mostanában főleg sok időt töltök emberekkel, de a lányok akikkel foglalkozok csak haverok vagyunk. Általában a napom nagy részében foglalkozok más emberekkel vagy a suliban vagy a suli után, még ha itthon vagyok is beszélgetek mindig valakivel gépen keresztül, mégis mire eljön az este mindig magányosnak érzem magam. Most gondolkodtam azon, hogy lehet egy társ hiányzik, hiszen nem mostanában volt a legutóbbi barátnőm, bár nem is volt más rajta kívül. Valaki olyan kellene aki hozzám hasonló csak lányban, lefoglalnák egymást és nem érezném szerintem magányosnak magam. Az egyetlen problémám, hogy nem tudom hol ismerkedhetnék, mivel a nagy haverokkal nagyon szétszóródtunk és csak 2-3 hetente "bulizunk", amikor mindenki hazajön, az iskolatársak meg mind máshol laknak és hétvégére hazamennek. A másik dolog amin gondolkodtam, hogy jólesik tényleg 2-3 hetente a haverokkal pl leülni egy kocsmában, sörözni és ott lehetőség lenne az ismerkedésre, de én sem vagyok olyan nagy bulis és akik ott vannak lányok és mindent hétvégén isznak, kocsmáznak, táncolnak stb azok nem nekem valóak. Ezzel nem megbántani akarom az ilyen lányokat, nekik sem én lennék a legjobb, nincs bajom velük, egyszerűen nem az ilyenek társaságát keresném, viszont akkor megint eljutok oda, hogy nem tudom hol találhatnék így párt. Igen, tapasztalatlan vagyok ilyen téren ezért is szeretném megkérdezni a tapasztaltabbak segítségét, a válaszokat előre is köszönöm.

2016. okt. 18. 00:46
 1/2 A kérdező kommentje:
Elnézést a kisebb fogalmazásbeli problémákért és az első értelmetlen mondatért, lehet nem ilyen későn kellett volna megpróbálnom ezt megfogalmazni.
2016. okt. 18. 00:48
 2/2 anonim válasza:
Egy nagyon normális és értelmes fiúnak tünsz,biztosan lesz majd olyan lány aki megtalálja benned azokat az értékeket amiket esetleg még más nem talált meg. De amúgy így az ismerkedés tényleg nehézkes,ha a barátaid nem nagyon érnek rá :/ Javasolnám,hogy menj egyedül szórakozni kocsmákba vagy esetleg menj el koncertekre ott is lehet ám rendesen ismerkedni :D Bár tudom jól,hogy egyedûl nem a legjobb de ha pl egy koncertre mész ami érdekel és ott ismersz meg egy lányt akkor már van egy közös pont,közös téma amiröl tudtok beszélgetni ^^
2016. okt. 18. 01:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!