Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zsuzs750 kérdése:

Tetszek a fiúnak?

Figyelt kérdés

Még csak látásból ismerem,nem beszéltünk,de már rég óta nézegetjük egymást.

Szerintem félénk,mert mikor bámul,és én ránézek elkapja a fejét,de van mikor a haverja mikor meglát hátranéz mosolyogva rá...van mikor úgy néz hogy közben nem veszi le rólam a szemét és sug a haverjainak,azok meg mosolyogva idenéznek...ha a közelemben van úgy látom mintha ideges lenne,a haját piszkálja vagy babrál valamivel.Haverjai szoktak feltűnően nézni,aztán az egyik odasúg neki,és ő is rámnéz..

De van mikor nem igazán ad jeleket,úgy tesz mintha észre sem venne,nem néz rám.Az ilyenektől mindig elbizonytalanodom,nem tudom mit tegyek,pedig nagyon tetszik.

2016. okt. 17. 21:51
 1/7 anonim válasza:
Szerintem "teccel" neki :) Adj neki apró jeleket hogy neked is tetszik ő . Sok sikert!
2016. okt. 17. 21:59
 2/7 A kérdező kommentje:
Mosolygok,nézem,szemem lesütöm,próbálok egyedül lenni mindent amit csak lehet:D lehet hogy félénk?Akkor mit lehet tenni?
2016. okt. 17. 22:03
 3/7 anonim ***** válasza:
A srácok többsége félénk, nem mer elsőnek lépni, pedig neki kellene. Lépj te előbb , menj oda hozzá te mikor egyedül van.
2016. okt. 17. 22:57
 4/7 anonim ***** válasza:
"pedig neki kellene" ezzel egyáltalán nem értek egyet.
2016. okt. 18. 18:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Szia Nóri.
2016. okt. 19. 17:01
 6/7 anonim ***** válasza:
ki az a Nóri? :D és igen, teccel neki :D
2016. okt. 19. 17:03
 7/7 A kérdező kommentje:
És akkor mivan,ha az egyértelmu konkrét jelzésre sem lép?Beijedhetett? Vagy mi?:(
2016. dec. 2. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!