Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy tetszem neki?

Figyelt kérdés

Tegnap volt a gólyabál a suliban. Amikor már beindult a buli a barátnőimmel elhívtuk táncolni, egy fiút Ő pedig jött is. Sokat táncoltunk, volt olyan is, hogy: Ő, utána Én, utánam meg a barátnőim táncoltunk szorosan egymás mellett. A fiút az előtte álló szintén táncoló haverja engem meg a mögöttem lévő lányok nyomtak egymáshoz. Láttam, hogy Ő élvezi ezt a szitut.

Nekem eddig nem tetszett, csak barátok vagyunk. Én lassan már 14, Ő 14.

(Bocsi, ha nem érthető, vagy helyesírási hibák vannak benne.)

2016. okt. 15. 11:05
 1/7 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem leírni, hogy a fiú minden lánnyal táncolt, mivel nincs barátnője. Eddig nem volt, talán csak egy kapcsolata. És nekem sem volt fiúm.
2016. okt. 15. 11:20
 2/7 anonim ***** válasza:

Köszönöm. Köszönöm, hogy nem feküdtél le vele rögtön és visszaadtad az emberiségbe vetett hitem :)

A kérdésre válaszolva pedig:

Igen, tetszel neki, hisz azért táncolt veled és Te magad is mondtad, hogy tetszett neki, amikor össze akartak nyomni titeket. Viszont soha ne feledd: a buli teljesen más, mint a "valóság". Lehet, hogy szívesen félrevonult volna veled valami sötét helyre akkor este, de ez még nem jelenti azt, hogy kapcsolatot is akarna veled.

2016. okt. 15. 11:37
 3/7 A kérdező kommentje:
Én is nagyon köszönöm!!
2016. okt. 15. 11:41
 4/7 A kérdező kommentje:
Várom a többi választ. ☺😀
2016. okt. 15. 15:03
 5/7 A kérdező kommentje:

Ma mondta az egyik barátnőm, hogy ez a fiú a buliban több lánnyal is EXTRÁN kikezdett.

(Csókolgatta, simogatta a többi lányt.) Lehet, hogy azért nem csinált ilyen dolgokat velem, mert nem akar megbántani?

Légyszi segítsetek!

2016. okt. 17. 14:54
 6/7 anonim ***** válasza:

Ne reménykedj és ne tervezz vele. Most az a bajod, hogy veled nem kezdett ki, másokkal meg igen? Lehet, hogy úgy látta, nem lennél vevő rá és van nálad könnyebben kapható is. Ne tervezz egy sráccal, aki a buliban több csajra is rámászott, jesszusom... Ha akar valamit tőled, úgyis jelentkezik, elhív randira.

Soha ne rajongj egy pasiért! Nekünk kell érted rajonganunk. Ha nem keres, nem érdekled, és akkor ő se érdekeljen téged.

2016. okt. 18. 00:08
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2016. okt. 18. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!